Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Přítelkyně hokejisty Buchtely (†20), kterého zabila rakovina srdce: Polibky s novou láskou

    Přítelkyně hokejisty Ondřeje Buchtely si našla novou lásku. | foto: Koláž Expresu

    Je tomu více než rok, co po statečném boji s rakovinou srdce zemřel hokejový talent Ondřej Buchtela (†20). Velkou oporou mu byla jeho partnerka Anna (23), která Ondru považovala nejenom za životní lásku, ale také za nejlepšího možného náhradního tatínka pro svého osmiletého syna. Místo nekonečného truchlení se Anička nedávno rozhodla, že se bude opět radovat ze života. Její srdce si získal sympatický rybář Honza.

    Obránce Ondřej Buchtela platil za velký talent českého hokeje. Loni v červnu se na sociální síti svěřil, že mu lékaři diagnostikovali nevyléčitelnou rakovinu srdce.

    „Nevycházím z domu, a když už, tak jen na vozíku,“ uvedl ve své své mrazivé zpovědi Buchtela, jemuž byla tehdy velkou oporou jeho partnerka Anička. Mladý sportovec, kterého podporovali také slavní hokejisté z NHL, věřil v zázrak. Zrádnou nemoc ale neměl šanci porazit. Nádor brzy metastazoval do plic a Buchtela zhruba po dvou měsících boje zemřel.

    „Čtyři roky bláznivého, náročného a toho nejkrásnějšího života. Díky, že jsem mohla být ty čtyři roky po tvém boku a součástí toho dobrodružství. Ukázal jsi mi směr, kterým se mám vydat, a toho se já budu držet. Přesně tak, jak jsi to vždy chtěl. Byl jsi tou největší oporou. Nejsilnější člověk, kterého jsem poznala. Milující, zamilovaný, krásná čistá bytost,“ vysekla Ondrovi poklonu na Instagramu jeho partnerka Anička.

    „Navždy v našich srdcích. Miluji tě,“ vzkázala do nebe dívka, která si vzpomínku na Ondřeje Buchtelu nechala vytetovat na tělo.

    Buchtelova partnerka se pochlubila tetováním.

    Několik měsíců se krásná Anna utápěla v slzách. Pak si ale řekla, že i samotný Ondřej by si jistě přál, aby se netrápila a začala nový život, klidně i po boku nového přítele.

    Přesně to Anička udělala a dnes už má zase důvod k úsměvu. Život jí už několik týdnů zpříjemňuje sympatický rybář Honza. Velmi dobře si rozumí s Anniným synem, jehož často bere na ryby a výlety.

    Sympatický mladík si dobře rozumí i s Anniným synem.

    Podle fotek to nějakou dobu vypadalo, že Anička a Honza mají mezi sebou spíše kamarádský vztah. Před časem se ale rozhodli, že svou lásku nebudou skrývat, a na Instagram přidali krátké video, v němž si spolu dávají polibek.

    Anna a Honza svou lásku neskrývají.

    Anna má na profilu také několik snímků s Honzou, které ozdobila zamilovanými emotikony srdíček. Vše nasvědčuje tomu, že mladý pár právě prochází obdobím čerstvé zamilovanosti.

    Na svého bývalého partnera ale Anička v žádném případě nezapomněla. „Kdo v srdci žije, neumírá,“ napsala sympatická bruneta na Instagramu, kde má stále společné fotky s Ondřejem.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 18:30 čtvrtek 20. ledna 2022. Anketa je uzavřena.

    • Tvl
      9
    • Trapas
      7
    • Super
      6
    • Sladký
      3
    • Haha
      2
    • Cože
      2
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...