Adam ze Survivoru trénuje MMA: Jsem kus ho*na, stěžoval si po výprasku od Kincla. Co Nathan?

Adam Raiter a Nathan Dzaba, kteří se proslavili díky reality show Survivor, se už brzy střetnou v kleci. Na svou premiéru v MMA se připravují pod vedením zkušených zápasníků a trenérů. Organizace Oktagon MMA přípravu obou borců poctivě dokumentuje v seriálu „Kdo přežije“. V druhém díle dostal prostor hlavně bývalý přítel Agáty Hanychové, který si začíná zvykat na tvrdé údery do hlavy. Na tréninku schytal menší nakládačku od svého kouče a šampiona Oktagonu Patrika Kincla!

Rivalitu mezi Nathanem Dzabou a Adamem Raiterem v Survivoru odstartoval rasistický vtípek, který vypustil z úst první jmenovaný. 

Od té doby se ti dva nemohou ani cítit a 17. září na turnaji Oktagon 35 v Brně změří své síly v kleci podle pravidel MMA.

V druhé epizodě speciálního seriálu Oktagonu s názvem „Kdo přežije“ dostal tentokrát více prostoru Adam, jehož na zápas s Nathanem připravuje šampion ve střední váze Patrik Kincl.

„Jsme pořád na začátku, teprve si čuchá k nějakým sparingům, pořád tam jsou začátečnické chyby, je na to málo času, ale nějaké věci už si pomalu začínají sedat, pořád ještě nejedeme žádné extra peklo,“ popsal přípravu Kincl, který na tréninku rozdal Adamovi několik ran.

Adam Raiter si zvyká na rány do obličeje.

Bývalý přítel Agáty Hanychové nešetřil sebekritikou.

„Jednou nebo dvakrát jsem někoho praštil,“ stěžoval si svým trenérům Raiter, který své vlastní výkony sepsul i na kameru.

Adam Raiter

„Cítím se skvěle, ale štve mě to vůči klukům, protože já nevím, co se děje, jsem kus ho*na, boxovací pytel, nechávám se mlátit. Za to, co předvádím, bych se kopl do držky,“  zhodnotil zatím své dosavadní tréninky v hradeckém gymu Adam.

„Strašně mě to ale naplňuje, musím něco předvést,“ dodal odhodlaně.

Nathan se učil škrtit, trenér nic necítil

Co se týče Nathana, ten se nedávno učil na jednom z prvních tréninků základy boje na zemi. Vyzkoušel si například škrcení zezadu, které mu ale příliš nešlo.

„Nejde ho uškrtit,“ křičel bývalý fotbalista.

Nathan Dzaba si trénuje škrcení.

Zatímco on dával do škrcení veškerou svou sílu, jeho trenér Jan Hudák si dělal legrácky a dával svému svěřenci jasně najevo, že žádný tlak na krku necítí.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 6:02 čtvrtek 20. října 2022. Anketa je uzavřena.

  • 60
  • 24
  • 20
  • 13
  • 12
  • 9