Manželka šéfa Oktagonu Nerudy: Spojila nás Dubaj! Sexy jogínka popsala první rande

Kamkoliv přijde, zdobí jeho tvář spokojený úsměv. Aby také ne, když je spolumajitel organizace Oktagon MMA Paľo Neruda (37) už nějaký ten pátek šťastně zamilovaný do krásné instruktorky jógy Evgenie, kterou si navíc před časem vzal za ženu. Svůdná blondýna si na líbánkách v Thajsku udělala čas a pro Expres.cz promluvila mimo jiné o osudovém setkání se svým mužem. Byla to láska na první pohled?

Krásná instruktorka jógy Evgenia Neruda plní svůj instagramový profil v posledních dnech fotografiemi z Thajska, kde je s manželem Pavolem na dovolené.

„S ohledem na covid-19 zde mají přísná pravidla. Ta však přinášejí velké výhody. Například být v obrovském resortu jako jediní hosté nebo se ocitnout úplně sami na pláži Phi Phi Island. To zažije člověk jednou za život,“ pochvaluje si Evgenia, která zavzpomínala také na první setkání s manželem Paľem.

Evgenia s manžel Paľem

„Příběh našeho setkání je velmi romantický. Pracovala jsem tehdy v Dubaji jako instruktorka jógy. Pali tam byl na dovolené a přišel na lekci. Původně nechtěl do Dubaje, ale kamarádi ho přemluvili, aby jel, protože se nikam jinam nedalo cestovat. Od té doby je Dubaj naší nejoblíbenější destinací,“ řekla Expresu Evgenia, která se prý do holohlavého sympaťáka okamžitě zakoukala.

„Hned existovalo spojení a sympatie, ale nebyl čas o tom přemýšlet. Byla jsem v práci a soustředila se na hodinu jógy. Po několika hodinách mě pozval na večeři, kam přišli i jeho přátelé. Brzy jsem zjistila, že Pali je člověk, který je vůči mně zcela upřímný a otevřený. V mém srdci nebyly pochyby ani smíšené pocity, tak jsme se setkávali i nadále,“ vzpomíná krásná instruktorka jógy.

Evgenia je kočka

Jóga z vás udělá lepšího člověka, ráda bych začala s jiu-jitsu

Pavol Neruda spolu s Ondřejem Novotným stojí v čele největší tuzemské organizace bojových sportů. Evgenia prý před seznámením s Paľem o MMA příliš nevěděla, to se ale rychle změnilo a blondýna si sport velmi oblíbila.

„Je to dobrý sport pro chlapy, aby v sobě probudili mužskou energii, a jsem si jistá, že přináší úžasný pocit. Pali mi řekl, že Oktagon není jen pro lidi, kteří se zajímají o MMA. Jeho snem bylo, aby se i jeho máma na to ráda podívala kvůli příběhu a úsilí bojovníků. A takto to vlastně funguje i u mě,“ tvrdí Nerudova manželka, která sama žádné bojové sporty nezkoušela, ale novinkám ve svém životě se rozhodně nebrání.

Evgenia je instruktorkou jógy.

„Ráda bych si udělala nějaký kurz jiu-jitsu nebo něco podobného na sebeobranu, protože nikdy nevíte, jednou vám to může zachránit život,“ svěřila se nám Evgenia, které jsme se také zeptali, jaké zápasníky z Oktagonu má nejraději.

„Nemám vysloveně nějakého oblíbence, ale Attilu Végha mám třeba velmi ráda kvůli jeho pozitivní energii. Stejně tak je to Ilja Škondrič, kterého vždy slyším u klece, myslím, že je to dobrý trenér. Alex Lohoré a Leandro Apollo Silva zase udělali skvělou show před zápasem a opravdu mě bavili. A zmíním také samozřejmě Vlada Moravčíka, protože v jednom videu prozradil, že cvičí jógu, což z něj dělá mého oblíbence,“ říká Evgenia s nadsázkou.

Evgenia Neruda

Józe se Evgenia věnuje už jedenáct let. Původně šla na lekci ze zvědavosti, nakonec se z toho vyklubala láska na celý život. Cvičila s dětmi v Kuvajtu, pak začala trénovat i dospělé včetně svého manžela Paľa.

„Jóga je způsob života, je to cvičení, které začne fyzickým pohybem, posunete se dál, abyste byli lepším člověkem. Bez ohledu na to, jestli chcete změnit svůj fyzický vzhled, anebo duševní stav, jóga vám rozhodně změní život k lepšímu,“ vysvětlila krásná instruktorka, která zve své klienty do nově otevřeného bratislavského studia Kona Yoga.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:22 pátek 18. února 2022. Anketa je uzavřena.

  • 7
  • 6
  • 5
  • 3
  • 3
  • 2