Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Přítelkyně MMA bijce Peňáze: Sexy veterinářka z Kypru, co zachraňuje týraná zvířata

    Marilena je přítelkyní MMA zápasníka Matěje Peňáze. Během jeho zápasů ho hlasitě podporuje. | foto: Instagram

    Platí za vycházející hvězdu českého MMA a podle expertů by se jednoho dne mohl prosadit v největší světové organizaci UFC. V Oktagonu zatím Matěj Peňáz (25) nenašel přemožitele a své soupeře často tvrdě ukončuje před limitem. Během zápasů ho vždy velmi hlasitě podporuje jeho krásná partnerka Marilena, která pochází z Kypru. Pohledná brunetka, která se živí jako veterinářka a může se chlubit úspěchy z fitness soutěží, se Expresu rozpovídala mimo jiné o soužití s obávaným bijcem. Jak se dali dohromady a kdy bude svatba?

    Na nedávném turnaji Oktagon 32 v Ostravě se dlouhoruký ranař Matěj Peňáz střetl se zkušeným Italem Giovannim Melillem. Vycházející hvězda českého MMA si připsala svou první výhru na body a celkově šesté vítězství v organizaci Oktagon. 

    V publiku Matěje jako vždycky velmi hlasitě podporovala jeho krásná přítelkyně Marilena.

    „Jsem jeho největší fanynkou. Nebojím se o něj, když zápasí, protože vím, že je vždy perfektně připravený. Má skvěle nastavenou hlavu a pevnou vůli. Během Matějových zápasů vždy hodně křičím, protože je velmi vzrušující ho sledovat,“ řekla Expresu na úvod kráska z Kypru, která nám pak popsala, jak se s Matějem dala dohromady.

    „Poprvé jsme se potkali v jedné brněnské posilovně asi před třemi lety. Já se do Brna přestěhovala kvůli studiu na veterinární fakultě. Začali jsme si povídat, pak jsme spolu trávili víc a víc času. Když odjel asi na měsíc pracovně do Ameriky, každý den jsme si volali a psali. On mě pak přijel vyzvednout z letiště a od té doby jsme spolu,“ zavzpomínala sympatická brunetka.

    MMA zápasník Matěj Peňáz má v Marileně velkou oporu.

    Krásná veterinářka a úspěšná fitnesska, co zachraňuje týraná zvířata

    Marilena už jako malá dívka snila o tom, že se z ní stane veterinářka a bude pomáhat zvířatům. Její sen se vyplnil a ona svou práci nadevše miluje.

    „Specializuji se na chirurgii měkkých tkání, rekonstrukční chirurgii a stomatologii. Nyní pracuji na největší klinice ve Švédsku se špičkovými veterináři a miluji tuto práci každým dnem víc a víc,“ svěřila se nám Marilena.

    „Nejtěžší na této práci je, že chcete pomoci všem zvířatům, jak je to jen možné, ale někdy se musíte smířit s tím, že to prostě nejde. Někdy nám také přivezou týraná zvířata,“ dodala partnerka talentovaného zápasníka.

    Marilena je veterinářka a svou práci miluje.

    Marilena je veterinářka a svou práci miluje.

    Krásná Marilena se kromě zachraňování zvířat věnuje také fitness. Nejenže pravidelně cvičí ve fitku a dodržuje vyváženou stravu, ale může se pochlubit úspěchy na kulturistických soutěžích.

    „Zúčastnila jsem se pouze tří soutěží a trénovala jsem na ně jen rok a půl. Pokaždé jsem ale skončila na stupních vítězů, jednou šlo dokonce o Diamond Cup, který má velkou prestiž, ale já to brala jen tak pro zábavu, protože miluji cvičení a chtěla jsem si to vyzkoušet,“ říká rodačka z Nikósie.

    Marilena sbírá úspěchy coby fitnesska.

    Svatba? Prioritou je Matějova kariéra!

    I když Marilena bojové sporty nikdy v životě nevyzkoušela, dobře si uvědomuje, že její přítel Matěj je obří talent a má před sebou velkou budoucnost.

    Když je řeč o budoucnosti, Marileny jsme se pochopitelně zeptali, jak to vidí se svatbou a případným založením rodiny.

    „Svatba a děti jsou součástí našich plánů, ale zároveň máme oba kariéry, na které se musíme zaměřit. Pro mě osobně je prioritou Matějova kariéra,“ tvrdí přítelkyně obávaného ranaře z Oktagonu.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 12:00 úterý 16. srpna 2022. Anketa je uzavřena.

    • Tvl
      21
    • Cože
      18
    • Sladký
      17
    • Super
      16
    • Trapas
      11
    • Haha
      10