Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Vémola se zastal kamaráda Knížete: Hovada, on vyhrál právem! Musíte mít úctu a respekt

    Karlos Vémola se zastal svého kamaráda Petra Knížete. | foto: Instagram

    Dříve se nemohli ani cítit, dnes jsou z nich kamarádi až za hrob! Není tak divu, že Karlos Vémola se rozhodl zareagovat na vlnu hejtů, která se po posledním zápase valila na legendu české MMA scény Petra „Monstera“ Knížete. „Nafackujte si, jste hovada,“ vzkázal kritikům český Terminátor, který svého kamaráda na sobotním galavečeru doprovodil do klece a podporoval ho v rohu.

    Sobotní galavečer Oktagon 28 nabídl mnoho zajímavých zápasů, ale také několik kontroverzních situací. Jednou z nich byl výsledek ostře sledovaného střetu legendárního českého bojovníka Petra Knížete s šikovným Brazilcem Kaikem Britem.

    Brito v prvním kole v postoji dominoval, Knížete zasypal několika tvrdými údery, a dokonce mu zlomil nos. Druhé kolo bylo vyrovnanější, podle mnohých fanoušků ale byl mírně lepší čtyřiadvacetiletý Brazilec, který opět rozdal několik tvrdých ran.

    Třetí kolo opanoval legendární Monster, který svého soupeře sice nijak neohrozil, ale „po vémolovsku“ ho kontroloval na zemi.

    Kníže se nakonec po tříkolové bitvě pro mnohé poněkud překvapivě stal vítězem celého zápasu a brzy si to rozdá o titul s šampionem Davidem Kozmou.

    Brazilec Brito si stojí za tím, že zápas vyhrál a o vítězství ho okradli rozhodčí, kteří tak pomohli české legendě k boji o titul.

    Na sociálních sítích se mnozí lidé zlobí a tvrdí, že Brazilec měl mnohem více signifikantních úderů, byl blízko k ukončení zápasu a měl tedy vyhrát on. Stejného názoru je i sám Brito.

    „Dal jsem soupeři pořádně zabrat. Nechápu, proč to rozhodčí viděli takhle. Viděl jsem to jinak, řekl Kaik Brito na tiskové konferenci.

    Legendárního Petra Knížete se před fanoušky rázně zastal jeho kamarád Karlos Vémola, který v sobotu stál v jeho rohu místo tradičního parťáka Makhmuda Muradova.

    Vémola je přesvědčený o tom, že Monster vyhrál právem.

    „Každý, kdo tomu sportu rozumí, Brazilec vyhrál první kolo, Monster nabodoval druhé a třetí kolo, bylo to 2:1 na kola. Nenadržuju mu, to je fakt. Teď tam píšou hejty, že je dědek. Co jste napsali, nafackujte si, jste hovada,“ rozčílil se v živém streamu na Instagramu Vémola.

    „Monster zápas vyhrál, jste hovada, je mi z toho na blití. Tomu člověku je 44 let, je to originální invalida, má želenou nohu, chodí s jednou nohou a on poráží o dvacet let mladší kluky. K tomuhle člověku musíte mít respekt a úctu. Je to obrovský úspěch pro české MMA, že se Monster probojoval do legendární odvety s Kozmou,“ dodal Vémola, který nedávno absolvoval operaci utrženého tricepsu.

    Nastupovat v O2 aréně jako host? Ať si Oktagon hledá náhradu!

    Český Terminátor by se měl představit fanouškům 30. prosince v pražské O2 aréně na galavečeru Oktagon 30. Soupeřem mu má být jeho velký rival a v současné době dočasný šampion střední váhy Samuel „Pirát“ Krištofič.

    V nejnovějším rozhovoru pro deník Sport ale Vémola pohrozil, že do plánovaného zápasu nenastoupí, pokud mu organizace Oktagon nevyjde vstříc.

    „Že Pirát bude nastupovat jako šampion, tedy domácí, a já budu nastupovat do klece jako první, tedy vlastně host, vyzyvatel? Za mě je Pirát jen fake šampion. Jestli to tak chtějí udělat, v tom případě za mě můžou hledat náhradu hned,“ nechal se slyšet český Terminátor.

    Stejně jako v ostatních světových organizacích i v Oktagonu platí pravidlo, že jako druhý do klece nastupuje vždy ten, kdo je v organizaci delší dobu. 

    To je v tomto případě Slovák Krištofič, který je navíc na rozdíl od Vémoly legitimním držitelem mistrovského pásu. Neexistuje tedy důvod, proč by měl do klece nastupovat jako první.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 20:53 úterý 25. ledna 2022. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      23
    • Haha
      12
    • Super
      9
    • Cože
      7
    • Sladký
      6
    • Tvl
      6
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...