Tragédie pro nejdražšího hráče ligy: Manželka slávistické hvězdy Stancia prý potratila

Nejdražší hráč ligy a hvězda pražské Slavie Nicolae Stanciu (26) zažívá nejhorší období ve svém životě. Náhle musel odcestovat do Rumunska a být oporou pro svou manželku Andreu, která skončila v nemocnici. Manželé se údajně vypořádávají se ztrátou dítěte!

V neděli měl hvězdný Rumun Nicolae Stanciu odehrát poslední letošní soutěžní zápas v dresu pražské Slavie. Jenže aktuální lídr tabulky oznámil, že jeho nejdražší akvizice v historii k utkání nenastoupí.

„V nominaci na utkání s Českými Budějovicemi nebyl z osobních důvodů,“ řekl klubový tiskový mluvčí Michal Býček.

V tu ránu se rozpoutaly na sociálních sítích spekulace, že Stanciu odletěl do Rumunska a má pro to vážný důvod. Někteří psali o rodinné tragédii.

Tyto spekulace se nejspíše bohužel potvrdily. Stanciova manželka Andrea na svém Instagramu sdílela krátké video z nemocničního lůžka v rumunské nemocnici. Na posteli s ní leží Nico.

„Nejtěžší dny v našem životě,“ napsala Andrea k videu. Svého muže pak označila za největší oporu v těžkých časech.

Původně se fanoušci fotbalové Slavie vyděsili, že je Stanciova manželka snad vážně nemocná. Pak přišla neméně zdrcující zpráva: Podle serveru Sport.cz Andrea údajně potratila!

Slavia i bez Stancia České Budějovice hravě porazila 4:1. Místo předseda představenstva pak hvězdnému Rumunovi na dálku přes Twitter vzkázal: „Včerejší vítězství bylo pro tebe, Nico! Jsme s tebou.“

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:28 středa 15. dubna 2020. Anketa je uzavřena.

  • 58
  • 51
  • 48
  • 47
  • 47
  • 43