Survivor v Oktagonu má nového favorita: Adam prchl od Kincla, Nathan se škrtí s Vémolou

Kdo přežije, takové krycí jméno má zápas účastníků reality show Survivor, který se uskuteční na galavečeru MMA organizace Oktagon v Brně. Nathan Dzaba s Adamem Raiterem si v něm mají jako chlap s chlapem vyřídit spory z ostrova, kde měl někdejší partner Agáty Hanychové pronést rasistickou poznámku, kterou sice myslel jako nevinný žertík, ale soupeře s africkými kořeny urazila. A dění před zápasem je hodně divoké.

Jakmile sázkové kanceláře vypsaly na lehce kontroverzní zápas kurzy, měly o favoritovi jasno. Adam vypadá opticky lépe, je větší, mohutnější, a pokud oba skutečně začínají od nuly, má jednoznačně větší šanci on.

Navíc Adam začal trénovat s českým matadorem a veteránem organizace KSW Patrikem Kinclem, který v Oktagonu aktuálně drží pás pro šampiona střední váhy.

Nathan si mezitím za svého mentora podle očekávání vybral kamaráda z ostrova Gábora Borárose, který je sice velkou hvězdou sociálních sítí, jenže poslední roky prohrává jeden zápas za druhým.

Pak začal jak Oktagon, tak sami aktéři mapovat cestu tvrdým tréninkem. A karty se obrátily.

Adam Raiter si zvyká na rány do obličeje.

Adam u Kincla dlouho nevydržel. Poskytl pár rozhovorů, v nichž naznačil, že na tréninku pořád jen dostává výprasky. Raději tak vyklidil skříňku a zamířil do pražského PriMMAt Gymu.

Nutno dodat, že tam ho připravuje šampion David Kozma, takže si rozhodně nepohoršil, nesou se ale zprávy, že Raiter hledal někoho, kdo by na něj při tréninku nebyl tak přísný.

Nathan se mezitím rozhodně nešetří. Na trénink zašel rovnou domů ke králi Oktagonu Karlosi Vémolovi, aby od něj pochytil alespoň něco z jeho dokonalé wrestlerské techniky. Soudě podle videa, které se objevilo na Instagramu, Terminátor účastníka reality show nijak nešetří.

Nathan už poctivě trénuje s Gáborem.

Celkově příprava obou působí, jako že ji o něco vážněji vzal Nathan. Výsledek se samozřejmě ukáže až v kleci, nicméně změnu začaly vnímat i již zmíněné sázkové kanceláře.

Kurz na Nathana na Tipsportu klesl z 2,03 na 1,50. Na Adama pro změnu vzrostl z 1,70 na 2,41. Role favoritů se tedy znatelně obrátily.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 17:50 neděle 8. ledna 2023. Anketa je uzavřena.

  • 44
  • 27
  • 10
  • 8
  • 6
  • 6