Prsa ven! Chorvatská fanynka válčí s katarskými muslimy, chtějí pro ni kriminál

Naše země, naše pravidla, v takovém duchu se nese pozadí katarského mistrovství světa ve fotbale. Na stadionu žádné pivo, duhové vlajky nebo vystrčená prsa. S posledním pravidlem si hlavu ani trochu neláme bývalá chorvatská miss a úspěšná instagramová modelka Ivana Knöllová. A už kolem ní začíná být pořádně rušno.

Chorvatská kočka, která má na Instagramu téměř 700 tisíc fanoušků, řádí v Dauhá už od počátku šampionátu. A svou image reprezentační fanynky si postavila na rebelii proti katarským pravidlům.

Ivana prohlašuje, že letošní mistrovství je tragédií od organizačních záležitostí po porušování lidských práv, po městě se fotí v plavkách, na noční tah vyrazila prakticky v podprsence a na první zápas Chorvatů s Marokem přišla v šatech národních barev s obřím výstřihem.

Takto přišla na zápas Chorvatů s Marokem.

Katařané sice netrvají na tom, aby cizinky chodily zahalené v tradičním oděvu abája, vyžadují ale zakrývání ramen, kolen, prsou i celkově hrudníku.

Watch me tomorrow 17h Taff show on @prosieben ! ❤️

24. listopadu 2022 v 16:07, příspěvek archivován: 27. listopadu 2022 v 12:39

Knöllová nejenže si s pravidly hlavu neláme, ale navíc si nadšeně sdílí novinové články o tom, jak riskuje nejen pokutu ve výši desítek tisíc, ale především kriminál.

in my ❤️ @fifaworldcup

25. listopadu 2022 v 19:04, příspěvek archivován: 27. listopadu 2022 v 12:40

Ten by si pro ni přála i celá řada obyčejných Katařanů. Ti modelce zahltili Instagram nenávistnými zprávami a vyzývají ji, aby začala respektovat jejich kulturu. Jestli si jejich naléhání vezme k srdci, uvidíme dnes v pět hodin odpoledne, kdy Chorvati vyzvou Kanadu.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:00 pondělí 27. března 2023. Anketa je uzavřena.

  • 104
  • 31
  • 20
  • 14
  • 13
  • 9