Posila Liberce Stoch: Fanoušky potěší sexy přítelkyně Paula! Turci se do ní zamilovali

Návrat bez velkých fanfár. Bývalý hvězdný záložník pražské Slavie Miroslav Stoch (31) se v tichosti vrátil do české ligy. Po delší době, kdy byl bez smlouvy a trénoval pouze s třetiligovým Motorletem, se někdejší slovenský reprezentant upsal libereckému Slovanu, který zažívá bídný vstup do sezony. Fanoušci se mohou těšit nejenom na Stochovy vyhlášené pumelice, ale také na jeho sexy partnerku Paulu, do jejíhož výstřihu se zamilovali i horkokrevní turečtí fandové!

„Jsem tu pár dnů a zatím vše působí příjemně, hlavně kabina je super. Jsem rád, že mě chce trenér, je to pro mě výzva. Nějaký čas budu potřebovat, abych dohnal především kondiční resty. Poté věřím, že dokážu trochu pomoci a přispět k tomu, aby se Liberec posunul v tabulce o něco výše,“ řekl pro klubový web Miroslav Stoch, který v Liberci podepsal smlouvu do konce roku.

Slovenský záložník Stoch se upsal libereckému Slovanu.

Holohlavý záložník, který působil i v londýnské Chelsea, do povědomí českých fanoušků vstoupil díky skvělým výkonům v dresu pražské Slavie. 

Příznivci sešívaných si ho zamilovali a vytvořili mu i speciální popěvek. On ale trochu nečekaně po dvou úspěšných sezonách přestoupil do řeckého klubu PAOK Soluň.

Fotbalovými kuloáry se tehdy neslo, že významnou roli v podivném přestupu do Řecka hrála Stochova sexy partnerka Paula.

Paula Bedžetiová ráda ukazuje své sexy tělo.

V Praze ji to prý už moc nebavilo a svého milého měla údajně přesvědčit, že lépe by se jim a jejich synovi žilo u moře v Řecku. Mezi fanoušky se také šuškalo o tom, že jejich vztah procházel tehdy krizí a jediné, co mohlo pomoci, byl nový život v jiné zemi.

Stochovo angažmá v Řecku se ale brzy proměnilo v noční můru. Téměř nenastupoval a dostal se do křížku s trenérem. Konec v klubu byl naprosto nevyhnutelný.

Slovenský expert na střely z dálky poté trénoval s pražskou Slavií, ale na smlouvě se v Edenu nedomluvil. Pak se zkoušel prosadit v Polsku, ale opět to nevyšlo, tak vzal Stoch zavděk nabídku na tréninky s pražským Motorletem.

Rajnoch ho doporučoval do Sparty, sexy Paulu lákali Turci z Istanbulu

Fotbalový expert stanice O2 TV Sport Jan Rajnoch, který v Motorletu trénuje B mužstvo, se nedávno Stocha snažil nabídnout do pražské Sparty.

„Je volný, trénuje u nás na Motorletu a čeká na nabídky. Myslím, že by leckterému týmu v první lize pomohl. Tak proč ne třeba Spartě?“řekl Rajnoch pro Sport.cz.

Zatímco si Stoch usilovně hledal angažmá, jeho sexy partnerka Paula přidávala na Instagram jednu žhavou fotku za druhou.

Paula je sexy kočka!

V komentářích pod snímky jí posílali srdíčka fotbaloví fanoušci z celého světa. Například turečtí příznivci slavného Fenerbahce Istanbul, kde Stoch dříve kopal, Paulu prosili, aby se s Miroslavem vrátili zpět.

„Vrať se do Turecka, krásko,“ napsal krásné Paule jeden z fanoušků.

Paula Bedžetiová ráda ukazuje své sexy tělo.

Zájem tureckých fanoušků ale nestačil a Stoch se upsal libereckému Slovanu, kterému má pomoci ho vytáhnout z bídy.

„Samozřejmě Miňo bude potřebovat určitý čas na znovuzískání své herní kondice, s čímž počítáme. Několik dnů u nás již trénuje a doufám, že v dohledné době bude připraven nastoupit v dresu Slovanu,“ okomentoval příchod Miroslava Stocha sportovní ředitel Slovanu Liberec Zdeněk Koukal.

Budou ale krásné Paule, která se netají tím, že miluje luxus, stačit procházky kolem Ještědu a místo opalovaček u moře cachtání se v libereckém akvaparku?

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:44 sobota 22. ledna 2022. Anketa je uzavřena.

  • 22
  • 15
  • 11
  • 10
  • 7
  • 6