Žhavá přítelkyně exslávisty Stocha: Sexy provokace v Dubaji! Turci jsou jako v ráji

Dubaj letos vzali útokem snad všichni čeští fotbalisté, kteří nejeli na mistrovství Evropy. S rodinou do Emirátů vyrazil také slovenský záložník Miroslav Stoch, který ještě nedávno nastupoval za pražskou Slavii. Bývalý miláček fanoušků klubu z Edenu měl v zemi šejků jistě co dělat, aby uhlídal svou sexy přítelkyni Paulu před nestydatými pohledy mužů.

Stejně jako například český fotbalový rebel David Limberský i Slovák Miroslav Stoch patří k těm fotbalistům, kteří si cesty do Dubaje zamilovali. Do města plného luxusních hotelů a drahých restaurací se holohlavý středopolař a bývalý slovenský reprezentant vrací pravidelně.

V Dubaji se ukázal i letos a samozřejmě s sebou vzal kromě svého syna Tobiase také sexy partnerku Paulu Bedžetiovou.

Milovnice luxusu se ve městě šejků cítí jako ryba ve vodě. Instagram Paula plní žhavými snímky z Emirátů. 

Paula ukazuje své dokonalé tělo v Dubaji.

Dokonalým zadečkem i nadupaným dekoltem se česká kráska chlubí jak na pláži, tak na jachtě, kde pózovala pravděpodobně svému milému v tangách.

Paula ukazuje své dokonalé tělo v Dubaji.

„Šťastlivec Stoch,“ píše jeden z fanoušků v komentářích. 

„Na Stocha jsme již dávno zapomněli, ale na tebe ne,“ přidává se fotbalový fanoušek z Turecka, který tak připomněl Stochovo angažmá v istanbulském Fenerbahce.

Paula ukazuje své dokonalé tělo v Dubaji.

Právě z tureckého klubu Stoch v roce 2017 zamířil do pražské Slavie, ve které zažil jedno z nejlepších období v kariéře.

Po dvou letech slovenský borec s vynikající střelou z Edenu zmizel, spekulovalo se o tom, že změnit adresu chtěla hlavně jeho partnerka, které se údajně stýskalo po životě u moře. Stoch se upsal řeckému klubu PAOK, kde se mu ale nedařilo, a tak nedávno podepsal smlouvu v polském Zaglebie Lubin.

Najdou tam „Miňo“ s Paulou zase konečně štěstí?

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:32 pondělí 1. listopadu 2021. Anketa je uzavřena.

  • 21
  • 14
  • 4
  • 3
  • 3
  • 2