Stoch a jeho sexbomba: Turci lžou! I když utratíme milion eur, může vám to být jedno

Slovenský fotbalista Miroslav Stoch (30) a jeho sexy snoubenka Paula Bedžetiová vrací úder! Oba se společně ohradili proti článkům, které nedávno vyšly v tureckých médiích. V nich se píše, že partnerka bývalého hráče Slavie spokojeně utrácí miliony korun za luxusní šaty v Istanbulu, kam ráda a pravidelně jezdí za módou. Stoch i jeho Paula vydali prohlášení, v němž tvrdí, že turečtí novináři si veškeré informace vycucali z prstů! „I kdybychom utratili milion eur, vám to může být ale úplně ukradené,“ vzkazuje vnadná modelka.

Bývalý hráč pražské Slavie Miroslav Stoch nastoupil po delší době za řecký PAOK Soluň. V posledním zápase si připsal 73 minut. 

Devatenáctého října navíc oslavil své třicáté narozeniny. Důvod k radosti mu ale překazili někteří turečtí novináři, kteří si podle fotbalisty prý vymysleli nehezké věci o jeho sexy partnerce Paule.

„V Istanbulu nakupuji ráda, slavné značky jsou tu velmi levné,“ citovala Paulu podle serveru iSport.cz turecká média.

Co je pro ni levné, je pro normálního člověka neuvěřitelná suma.

Údajně měla Stochova láska v módních buticích nechat kolem 300 tisíc tureckých lir, což odpovídá částce zhruba 1,2 milionu korun.

Těchto zpráv se chytla některá česká a slovenská média. Stoch i jeho partnerka teď sdělili, že žádné rozhovory tureckým novinářům neposkytovali a informace jsou prý smyšlené.

„Dnes se opravdu může napsat všechno. Když jsem si přečetl, kolik jsme utratili na nákupech, musel jsem se smát. Je to absolutní výmysl. Co je ale za mírou, jsou vymyšlené citace, které vám bez problémů vloží do úst, přitom jste nikomu nic neřekli,“ napsal na svých oficiálních stránkách slovenský fotbalista.

Stochova sexbomba: Může vám být jedno, kolik utrácíme!

Svůj názor přidala také jeho partnerka Paula.

„Chtěla jsem se k tomu vyjádřit trochu více, ale usoudila jsem, že se nebudu snižovat na úroveň novinářských krys, které mají zapotřebí šířit nepravdivé, vymyšlené a opravdu směšné informace, které normálního člověka vůbec nezajímají. Takže ve zkratce, i kdybychom tam utratili milion eur, vám to může být ale úplně ukradené,“ napsala na svém profilu na Instagramu sexy Češka.

„S médii jsem nikdy nekomunikovala a neposkytovala jsem jim informace. A už vůbec ne o osobním životě. Jsem normální člověk a nemám to zapotřebí. Velice mne fascinuje, kde jste takové informace vzali a že máte tu drzost mě citovat ve svých primitivních článcích,“ dodala Paula.

Paula se opřela do tureckých médií.

„Nemáte náhodou i účtenky, když to máte tak spočítané?“ zeptala se ironicky Stochova sexbomba tureckých žurnalistů.

To, že má ale ráda luxus a nakupování, Paula nezapře. Její profil na Instagramu je plný snímků, na nichž je buď oblečená v drahých šatech, nebo se chlubí novými „úlovky“ z nákupů.

Stoch v Řecku nehraje, ale se svou láskou si užívá drahé nákupy v luxusních buticích.

Když její milý letos v létě zmizel ze Slavie, kde byl za hvězdu a vydal se do Soluně, vyrojily se spekulace, že za přestupem stojí právě jeho sexy partnerka.

V Praze ji to prý už moc nebavilo a svého milého měla údajně přesvědčit, že lépe by se jim a jejich synovi žilo u moře v Řecku. 

Zatímco ona je v zemi evidentně šťastná, Stoch zažívá kariérní sešup. Jeho PAOK letos ani nehraje evropské poháry a holohlavý záložník nastupuje jen zřídka. 

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:32 čtvrtek 20. února 2020. Anketa je uzavřena.

  • 59
  • 52
  • 48
  • 46
  • 45
  • 43