Truchlí po něm krásná Soňa: „Budeš nám chybět,“ vzkázala kouči Říhovi přítelkyně

Truchlí po něm nejen český a z nemalé části i slovenský a ruský hokej, ale především rodina. A do ní Miloš Říha (†61) posledních několik let počítal i půvabnou partnerku Soňu Obšutovou (41). Jejich vztah byl pikantní, trenér ji totiž přebral svému někdejšímu svěřenci Jaroslavu Obšutovi. A ten to nenesl vůbec dobře.

„Budeš nám velmi chybět. Čest tvojí památce. V našich srdcích budeš navždy,“ rozloučila se na sociální síti se svým milým půvabná blondýna a přidala černé srdíčko. 

Soukromí si hlídali, naposledy se spolu ukázali na veřejnosti před více než rokem na udílení cen Zlatá hokejka. Tam Soňa všem vyrazila dech hlubokým dekoltem. Status ukazuje, že po boku Miloše Říhy stála do posledních chvil.

Příběh jejich vztahu je skutečně pikantní. Obšutová má totiž dvě děti s bývalým slovenským hokejistou Jaroslavem Obšutem, kterého Říha vedl hned ve dvou klubech: v Atlantu Mytišči a Spartaku Moskva.

Kdy přesně se Říha se Soňou dali dohromady, není úplně jasné. Trenér se nechal slyšet, že to bylo až půl roku poté, co se partnerka s hokejistou rozešla. 

Reprezentační trenér Miloš Říha se Soňou Obšutovou

Podle Jaroslava Obšuta to ale bylo jinak. Milenci se prý dali dohromady už dávno předtím, než manželka otěhotněla a přivedla na svět dceru. Jemu prý vše došlo na mistrovství světa v Bratislavě.

„Už tehdy mi bylo divné, že kam jsme šli, tak šel i on. Definitivně se mi to potvrdilo během mistrovství světa v Bratislavě v roce 2011. Pokusili jsme se to vydržet, Soňa otěhotněla, ale milence (Říhy) se nevzdala,“ řekl Obšut v minulosti webu Pluska.sk.

Reprezentační trenér Miloš Říha vyvedl svou sexbombu.

Miloši Říhovi se staly osudnými vážné zdravotní problémy, podle zjištění Blesku šlo o selhání orgánů, především jater a slinivky.

Komplikace měl kouč už na loňském světovém šampionátu, kde vedl českou reprezentaci. Tehdy musel kvůli bolestem břicha do nemocnice. Svůj zdravotní stav ale bagatelizoval a možná právě to se mu nakonec stalo osudným.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:57 čtvrtek 31. prosince 2020. Anketa je uzavřena.

  • 78
  • 61
  • 58
  • 55
  • 53
  • 49