Nový trenér hokejové reprezentace Říha: Proslavila ho i „loupež“ sexy manželky

Česká hokejová reprezentace se pochlubila novým koučem. Tím je zkušený bouřlivák Miloš Říha, který byl bez angažmá od loňského října. Jeho trenérské kvality jsou nezpochybnitelné. Skvělé jméno si udělal v Pardubicích, uspěl na Slovensku, kde opakovaně dvakrát získal titul se Slovanem Bratislava, a uznání si vysloužil i v ruské KHL, kde vedl i známé velkokluby Omsk a Petrohrad. O jeho úspěších v hokeji toho bylo již napsáno dost. Pojďme se podívat na Říhu trochu jiným pohledem a připomenout si milostný trojúhelník, ve kterém renomovaný hokejový kouč hraje hlavní roli spolu s neuvěřitelně sexy Soňou, kterou „ukradl“ slovenskému hokejistovi Obšutovi!

Bývalý slovenský hokejista Jaroslav Obšut se před dlouhými lety dal dohromady s krásnou blondýnou Soňou. 

S typickou sexbombou zplodil dvě děti a společně žili spokojený život. Až do chvíle, kdy do hry vstoupil novopečený šéf české hokejové reprezentace Miloš Říha.

„Seznámili se během mého působení v Moskvě, kde mě Říha trénoval. Už tehdy mi bylo divné, že kam jsme šli, tak šel i on. Definitivně se mi to potvrdilo během mistrovství světa v Bratislavě v roce 2011,“ zavzpomínal Obšut pro web Pluska.

„Já jsem šel i se Soniným bratrem na zápas Česko–Rusko a potom jsem si přečetl její zprávy a zjistil, že ona byla v tu chvíli v hotelu právě s Říhou. A od té chvíle bylo naše manželství zlé. Pokusili jsme se to vydržet, Soňa otěhotněla, ale milence (Říhy) se nevzdala,“ pokračoval dále hokejista, který se pokoušel prorazit i v zámořské NHL.

Miloš Říha se svojí sexbombou.

A poté přišel pro Obšuta tvrdý pád. Jeho manželka ho vyhodila z domu a ještě navíc rozpad manželství hodila na něj. Bývalý slovenský obránce se ale tomuto nařčení brání a stojí si za tím, že byl z domu vyhozen.

„Neopustil jsem rodinu před Vánocemi kvůli nějaké známosti, jak ona tvrdí. Soňa mě vyhodila z domu. Bylo to v čase, kdy jsem jí utáhl kohoutek na účtě. Hrál jsem tehdy za Zvolen, a protože jsem byl zraněný, tak jsem šel hrát za Sliač,“ popsal Obšut.

Miloš Říha ulovil sexy Soňu, která byla ženou slovenského hokejisty Obšuta.

„Tam mi volala (Soňa), že mi vyházela věci a mám se odstěhovat. V listopadu 2013 jsem odešel z domu, protože naše hádky už byly neúnosné. Nechtěl jsem, aby to malý Kristián dále zažíval,“ zakončil své vzpomínání hokejista, který „loupež manželky“ Říhovi těžko někdy odpustí.

Nový český reprezentační lodivod mu totiž ukradl nejen ženu, ale v podstatě i dům a jeho život! A i když má Obšut už nový vztah, zapomenout na to, co se před lety událo, prostě nemůže. Říha navíc dělá jeho dětem jakéhosi náhradního otce, a to Obšutovi vadí snad nejvíce.

„Přijde mi neskutečné, že když si jdu vyzvednout syna, tak pan Říha je u mě doma. Je to člověk bez páteře. Ani dva roky po rozvodu není totiž dům majetkově vyrovnaný. Budu to řešit soudní cestou,“ prozradil dále Obšut.

Z těchto dvou kamarádi nejspíše nebudou.

Ohledně domu, ve kterém Říha žije se sexbombou Soňou, zatím žádné novinky nejsou. Slovenský hokejista Obšut ale i tak pevně doufá ve vyřešení této nezáviděníhodné situace.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:38 neděle 7. října 2018. Anketa je uzavřena.

  • 12
  • 10
  • 9
  • 7
  • 7
  • 7