Český trenér Miloš Říha: Slovenskému hokejistovi ukradl sexy manželku!

Na letošním světovém šampionátu vede české hokejisty zkušený trenér Miloš Říha (60). Ten se proslavil nejenom svými úspěchy, ale také jednou aférou, která vypadá jako námět na velice úspěšnou telenovelu!

Kouč Miloš Říha, který sbíral úspěchy jak v Česku, tak v zahraničí, žil dlouhá léta se svou manželkou Alenou, s níž má dceru Andreu. 

V roce 2015 ale slovenský deník Nový Čas informoval o tom, že Miloš Říha udržuje poměr s výrazně mladší sexbombou Soňou, kterou „uloupil“ slovenskému hokejistovi Jaroslavu Obšutovi! Ten s ní zplodil dvě děti a žili spolu krásný život. Do chvíle, než se objevil Říha.

Hokejista Obšut tehdy „krádež“ své manželky jen těžko snášel. Nejhorší pro něj na tom všem bylo, že ho Soňa prý ještě vyhodila z jeho domu a místo něj se tam nastěhoval trenér Říha.

„Soňa mě vyhodila z domu. Bylo to v čase, kdy jsem jí utáhl kohoutek na účtě. Přijde mi neskutečné, že když si jdu vyzvednout syna, tak pan Říha je u mě doma. Je to člověk bez páteře,“ řekl Obšut pro web Pluska.

Miloš Říha ulovil sexy Soňu, která byla ženou slovenského hokejisty Obšuta.

Pikantní na milostném trojúhelníku je také to, že Říha Obšutovi přebral manželku v době, kdy slovenského hokejistu trénoval ve Spartaku Moskva.

„Už tehdy mi bylo divné, že kam jsme šli, tak šel i on. Definitivně se mi to potvrdilo během mistrovství světa v Bratislavě v roce 2011,“ zavzpomínal slovenský hokejista, který si v sezoně 2001/2002 připsal i tři starty v NHL za Colorado Avalanche.

„Pokusili jsme se to vydržet, Soňa otěhotněla, ale milence (Říhy) se nevzdala,“ dodal ještě Obšut.

Miloš Říha se svojí sexbombou

Chvíli svou milenku reprezentační trenér Miloš Říha skrýval. Poslední dobou už se s ní ale pyšní i na společenských akcích. V únoru ji například vyvedl na Prešporský bál na Slovensku a moc jim to spolu slušelo.

Miloš Říha a jeho sexy přítelkyně Soňa

Už brzy uvidíme, jestli sexy partnerka kouči českého nároďáku pomůže k vytoužené „placce“. 

Zajímavé je, že v době, kdy jejich románek naplno propukl, Češi na mistrovství světa v Bratislavě vybojovali bronzové medaile. Povede se jim něco podobného i letos, kdy se šampionát koná opět na Slovensku?

První zápas čeká svěřence kouče Říhy v pátek ve 20:15 proti favorizovaným Švédům. 

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:12 neděle 8. září 2019. Anketa je uzavřena.

  • 135
  • 41
  • 28
  • 22
  • 19
  • 18