Náhlá smrt slovenského MMA ranaře: Zápasil s českými hvězdami, trénoval s Rytmusem i Attilou

Svět bojových sportů zasáhla tvrdá rána. Náhle zemřel teprve devětadvacetiletý MMA zápasník Michal Teššík. Podle jeho přátel, kteří o skonu mladého sportovce informovali na sociálních sítích, byl příčinou smrti infarkt. Potetovaný bijec se do paměti českých fanoušků vryl zápasy s Milošem „Melounem“ Petráškem či zkušeným ranařem Martinem Šolcem.

O smrti Michala Teššíka informoval na Facebooku jeho kamarád Daniel Dobiáš.

„Ještě nemám sílu k tomu víc říct, ale Michal umřel. Budu informovat o pohřbu,“ napsal na svém profilu muž, kterého s nadaným zápasníkem pojilo přátelské pouto.

Zmíněný Dobiáš, ale i jiní Michalovi přátelé na sociálních sítích uvádějí, že slovenský MMA bijec zemřel v pátek a příčinou smrti byl infarkt. O smrti zápasníka Michala Teššíka informoval také slovenský deník SME.

Kamarádi na Michala vzpomínají jako na dobrého a vtipného člověka, který nikdy nezkazil žádnou legraci. Na sociální síti často sdílel kromě fotek z tréninků také různá legrační videa. Jedno takové na Facebooku přidal pár hodin před svou smrtí.

Michal Teššík si profesionální debut v MMA připsal v roce 2011. Během své kariéry zápasil i se známými českými bojovníky, jako například s Milošem Petráškem či Martinem Šolcem. S druhým jmenovaným změřil síly hned dvakrát. Oba zápasy Teššík prohrál technickým knokautem. 

„Odpočívej v pokoji, kamaráde. Děkuji, že jsi byl i součástí mojí cesty. Nezapomenu,“ napsal na Instagram Miloš Petrášek, který s Teššíkem zápasil v roce 2017 a vyhrál v prvním kole.

Trénoval s Attilou i Rytmusem

Slovenský ranař trénoval ve Spartakus Fight Gymu, jehož hlavní tváří je populární zápasník a šampion Bellatoru z roku 2013 Attila Végh.

Michal Teššík (nahoře šestý zleva) byl nadaný zápasník. Trénoval s Rytmusem i Attilou Véghem.

Na trénincích se Teššík pravidelně potkával také s dalšími známými slovenskými zápasníky, například s Karolem Ryšavým či Samuelem „Pirátem“ Krištofičem. 

Na jedné z fotografií je vedle Teššíka také populární raper Patrik „Rytmus“ Vrbovský, který před časem propadl bojovým sportům a v roce 2018 si střihl boxerský zápas s českým raperem Marpem.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 17:19 neděle 31. října 2021. Anketa je uzavřena.

  • 14
  • 11
  • 11
  • 9
  • 9
  • 9