Brankář Neuvirth je naší novou zdí. Pomáhá mu i krásná česká zpěvačka

Velký turnaj, Světový pohár v hokeji, je tu. Český tým spoléhá na zeď v brance, na Michala Neuvirtha. V něm má mít oporu, stejně jako za ní stojí jeho milá, talentovaná zpěvačka Karolína Gudasová. Mimochodem sestra jeho spoluhráče z Philadephie Flyers a dcera slavného českého hokejisty.

Tahle dívka se se živí zpíváním, ale hokej je pro ni druhou přirozeností. Nedivte se, kolem Karolíny Gudasové, držitelky Ceny Thálie z minulého roku, je to samý reprezentant.

Tak popořadě.

Její táta je Leo Gudas, jeden z prvních tvrďáků československého hokeje. Proslavil se v národním mužstvu, ve Spartě, má bronzovou medaili z olympiády a čtyři další z mistrovství světa.

Její bratr je Radko Gudas, rovněž drsňák ledu. Tenhle urostlý chlapík hraje obranu v NHL za Philadelhii Flyers. O nynější Světový pohár přišel kvůli zlomenině ruky. Ale právě on může za to, že se v životě jeho sestry objevil další hokejista.

Přítelem Karoliny je totiž brankář Philadelphie a české reprezentace Michal Neuvirth. Tedy třetí “hokejka” v pořadí.

Seznámili se celkem prozaicky. Karolína vyrazila v lednu za bráchou na návštěvu do Ameriky a tam se poznala s Michalem. Pak už to byla klasika. „Seznámili jsme se v lednu, když Karol jela navštívit bráchu do Ameriky. Od první chvíle to mezi námi jiskřilo. Takže jsme se seznámili, psali si, a pak tam za mnou ještě jednou přijela. Od té doby se máme rádi,” popsal brankář v rozhovoru pro iSport.

Vztah mu jde podle všeho k duhu, například v únoru předvedl unikátní kousek, který posadil celou NHL na zadek. „Zákrok roku,” psalo se. I proto ho fanoušci milují. Jeden z nich ho označil na facebookové stránce Karolíny jako „Zeď z Philadelphie”.

Fantastický byl i v přípravě na Světový pohár, prestižní turnaj v Torontu, kde se nyní představují jen ty největší hvězdy. Původně se čekalo, že bude jedničkou českého týmu Petr Mrázek, ale Neuvirth situaci výrazně zamotal.

Karolína Gudasová s Michalem Neuvirthem.

„Byl skvělý,” chválil ho po výhře na výběrem severní Ameriky do třiadvaceti let kapitán Tomáš Plekanec. „Udržel nás ve hře,” doplnil ho hlavní trenér Josef Jandač.

Vztah s krásnou zpěvačkou a muzikálovou hvězdičkou jde Neuvirthovi viditelně k duhu.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 14:23 neděle 15. ledna 2017. Anketa je uzavřena.

  • 12
  • 11
  • 11
  • 11
  • 9
  • 9