MMA bijec Martínek o svatbě se sexy Lenkou: Romantika a Vémola s Rittigem v první linii

Říká si „Černovous“, svými pěstmi láme čelisti a jeho urostlá a potetovaný figura budí respekt, kamkoliv přijde. V soukromí je ale obávaný MMA ranař Michal Martínek (31) velký romantik! Svou krásnou partnerku Lenku před dvěma lety požádal o ruku u Grand Canyonu, nyní společně plánují velkolepou svatbu. Na kameru Expresu respektovaný zápasník přiznal, že chybět nebudou jeho velcí kámoši Ivo Rittig (59) a Karlos Vémola (36).

Zápasník Michal Martínek, který se nedávno neúspěšně snažil dostat do prestižní UFC, měl ještě před lety našlápnuto ke slibné hokejové kariéře. 

Není tak divu, že se urostlý bijec objevil na slavnostním otevření nového kluziště v pražských Modřanech, kde si zahrál exhibiční zápas s dalšími českými osobnostmi.

„Přijel jsem mezi tréninky, nebyl jsem tu včas, ale vždycky se rád sklouznu, takže jsem si to užil. Když mi bylo dvacet, hýbal jsem se ale jinak,“ smál se na kameru Expresu Michal Martínek, který se coby hokejista potkal i s trenérským bouřlivákem Vladimírem Růžičkou.

Martínek se netají tím, že Růžička byl jedním z těch důvodů, proč sekl s profesionálním hokejem.

„Bylo to jedno z klíčových rozhodnutí. Tehdejší komunikace neproběhla, jak bych asi očekával, asi to ovlivnilo mé rozhodnutí,“ vzpomíná Martínek, který od té doby s Růžičkou není v kontaktu.

„Občas se ale podívám na seriál Lajna. Myslím, že to vymýšlel někdo, kdo ho (Růžičku) znal osobně,“ myslí si bijec, který počítá s tím, že jeho další zápas v ruské organizaci ACA proběhne koncem března či začátkem dubna.

Svatba se sexy Lenkou: Karlštejn a Vémola s Rittigem v přední linii

Zatímco přechod do polotěžké váhy Martínek vůbec neplánuje, myšlenek na svatbu s krásnou přítelkyní Lenkou má bijec už plnou hlavu.

Sexbombu, která dříve působila v erotické branži, Martínek požádal o ruku předloni u Grand Canyonu. Teď se chystá romantická svatba na Karlštejně!

„Přesný termín ještě nemáme, chtěli bychom v létě nebo na jaře. U nás je to ale takové, že neradi plánujeme,“ řekl nám Martínek.

Michal Martínek se svou sexy snoubenkou Lenkou fotí často hodně odvážné fotografie.

Bijec se nám také svěřil, že na veselce nebudou chybět jeho věrní kamarádi Ivo Rittig a Karlos Vémola, s nimiž se často stýká.

„Samozřejmě, ti budou v přední linii. Svědka mám jiného kamaráda, se kterým jsem si prožil obrovské věci i před MMA kariérou, a toho nebudu měnit, ale Karlos a Ivo tam mají své místo. Oba pro mě hodně znamenají i lidsky, takže tam budou, to je jasné,“ vysvětlil Martínek.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 10:26 neděle 15. května 2022. Anketa je uzavřena.

  • 19
  • 5
  • 4
  • 3
  • 3
  • 3