Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Slávistický střelec Krmenčík: Propálila krásná manželka předčasný konec v Edenu?

    Michael Krmenčík má problém. Jeho vůz boural, původní verze, že ho řídila těhotná manželka, se hroutí. | foto: Profimedia.cz

    Přicházel s velkou pompou. Měl se stát novou hvězdou a vystřílet Ligu mistrů. V dresu Slavie ale Michael Krmenčík (28) zatím vinou zranění neodehrál ani minutu. Jeho manželka Denisa teď na sociální síti navíc nejspíše omylem prozradila, že se reprezentační střelec v Edenu možná dlouho neohřeje! „Těším se na další zkušenosti, zážitky a dobrodružství,“ napsala Krmenčíkova žena, která už promluvila také o balení kufrů!

    „Když krmelec, tak pořádnej,“ říkal ve vtipném videu populární komik a herec Petr Čtvrtníček, který tak uvítal reprezentačního kanonýra Michaela Krmenčíka ve Slavii. Z videa se okamžitě stal hit sociálních sítí.

    Bývalý střelec konkurenční Plzně do klubu z Edenu zamířil z belgických Brugg na hostování s opcí. Kluby se dohodly, že pokud Slavia postoupí do Ligy mistrů, Krmenčík se automaticky stane hráčem pražského klubu za zhruba 64 milionů korun.

    Jenže Slavia nedokázala postoupit ani do 4. předkola milionářské soutěže, vylámala si totiž zuby na maďarském Ferencvárosi. 

    Hvězdný Krmenčík, který je stále zraněný, sledoval zápas s dalšími členy „slávistického lazaretu“ z tribuny.

    Michael Krmenčík s dalšími zraněnými slávisty na tribuně v Edenu

    Opce tedy padá a osmadvacetiletý útočník zůstává po zbytek sezony v Edenu zatím pouze coby host a záleží na Slavii, jestli bude chtít vyvolat další jednání o trvalém přestupu. Je také možné, že si Bruggy tentokrát řeknou o ještě vyšší částku.

    Vzhledem k tomu, že Slavii utekly miliony za účast v Lize mistrů a není ani vůbec jisté, že se parta kouče Trpišovského probojuje alespoň do Evropské ligy, spekuluje se o tom, že Slavia nebude chtít utrácet a Krmenčík si bude muset brzy opět hledat nové angažmá.

    Už se těšíme na další zkušenosti, klidně v zahraničí

    Leccos naznačila Krmenčíkova manželka Denisa, která je velmi aktivní na Instagramu. Na sociální síti fanouškům odpovídala na otázky ohledně budoucnosti. Z její odpovědi se zdá, že Krmenčíkovi se setrváním v Praze už příliš nepočítají.

    „Za půl roku se stěhovat neplánujeme, ale už teď se těšíme na další zkušenosti, zážitky a dobrodružství. Ať už Česku, nebo v zahraničí. Obě varianty jsou něčím skvělé,“ napsala Denisa Krmenčíková, které se zamlouval například život v Řecku, kde její manžel válel za tamní PAOK.

    Krmenčíkova manželka promluvila o dalším stěhování. Naznačila snad, že její muž ze Slavie brzy odejde?

    Krmenčíkova manželka přemýšlí o případném dalším stěhování tak detailně, že už má jasno, jak bude tentokrát vypadat balení kufrů.

    „Balit teda už nebudu, vše nakoupím nové. Už nebalím ani ponožky. Na to nemám nervy. Nové věci se hodí vždycky,“ myslí si Denisa.

    Krmenčíková také zareagovala na dotaz jednoho z Michaelových fanoušků, jehož zajímalo, kdy slávistický střelec nastoupí.

    „Snad co nejdříve, už to s ním doma není k vydržení,“ odpověděla Denisa, která pak dodala, že to myslela samozřejmě s nadsázkou. „Všichni doufáme, že bude brzy fit,“ dodala Krmenčíkova manželka.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 18:30 neděle 12. prosince 2021. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      68
    • Haha
      21
    • Cože
      13
    • Tvl
      13
    • Super
      10
    • Sladký
      9
    Vybrali jsme pro vás

    Hanychová vzpomíná na minulost. V Kozičce jsem poprvé otěhotněla, naštěstí je Kryšpín zdravý, řekla

    Agáta Hanychová zavzpomínala na dobu, kdy poprvé otěhotněla. Mělo k tomu dojít při jednom večírku v pražském baru...

    Katastrofa na Majálesu? Lidé se brodili bahnem, někteří interpreti nemohli vystoupit. Pořadatelé se omlouvají

    V sobotu se v Hradci Králové konal první letošní Majáles. Podle návštěvníků šlo ale o velkou katastrofu. Lidé se...