Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    MMA bijec Peňáz zabojuje o smlouvu s UFC: Největší oporu má v sexy veterinářce z Kypru

    Má velkou šanci vybojovat kontrakt ve slavné UFC a jednou třeba i napodobit současného šampiona polotěžké váhy Jiřího Procházku (29). Talentovaný MMA zápasník Matěj Peňáz (25) se v noci z úterý na středu představí v show Dana White’s Contender Series. Pokud šéfa prestižní organizace zaujme, cesta mezi elitní bojovníky světa bude volná. Bývalou hvězdu Oktagonu na zápas do Las Vegas doprovodila jeho největší fanynka, kyperská přítelkyně Marilena. Ta je během zápasů vždy hodně slyšet! „O Matěje strach nemám,“ vzkázala sexy kráska nedávno v rozhovoru pro Expres.cz.

    „Cítím se perfektně připravený, nic jsem nepodcenil, to je pro mě nejdůležitější,“ řekl pro iDnes.cz. MMA zápasník Matěj Peňáz těsně před odletem do Las Vegas.

    V městě kasin a luxusních hotelů ho už za pár hodin čeká nejdůležitější zápas kariéry. V rámci show Dana White’s Contender Series se Peňáz postaví dosud neporaženému Američanovi Dumasovi, který stejně jako český bijec ukončil pět ze svých šesti soupeřů před limitem.

    Samotné vítězství Peňázovi smlouvu s prestižní UFC nejspíše nezaručí. Hlavní je, aby předvedl dominantní výkon, který zaujme šéfa organizace Danu Whitea. Ideální by pochopitelně bylo, aby Matěj se soupeřem zametl, jako to dělal s ostatními bojovníky, ještě když zápasil v Oktagonu.

    Matěj Peňáz je vycházející hvězdou českého MMA.

    Sexy Marilena zachraňuje týraná zvířata. Před svatbou má přednost Matějova kariéra

    V Americe má Peňáz velkou oporu nejenom v trenérovi Andrém Reindersovi, hodně mu pomáhá také jeho půvabná partnerka Marilena, která je jeho největší a také nejhlasitější fanynkou.

    „Nebojím se o něj, když zápasí, protože vím, že je vždy perfektně připravený. Má skvěle nastavenou hlavu a pevnou vůli. Během Matějových zápasů vždy hodně křičím, protože je velmi vzrušující ho sledovat,“ řekla před časem Expresu kráska z Kypru, která s Matějem tvoří pár už více než tři roky.

    „Poprvé jsme se potkali v jedné brněnské posilovně asi před třemi lety. Já se do Brna přestěhovala kvůli studiu na veterinární fakultě. Začali jsme si povídat, pak jsme spolu trávili víc a víc času. Když odjel asi na měsíc pracovně do Ameriky, každý den jsme si volali a psali. On mě pak přijel vyzvednout z letiště a od té doby jsme spolu,“ zavzpomínala na první setkání sympatická brunetka, která se živí jako veterinářka.

    Marilena je veterinářka a svou práci miluje.

    „Specializuji se na chirurgii měkkých tkání, rekonstrukční chirurgii a stomatologii. Nyní pracuji na největší klinice ve Švédsku se špičkovými veterináři a miluji tuto práci každým dnem víc a víc. Nejtěžší na této práci je, že chcete pomoci všem zvířatům, jak je to jen možné, ale někdy se musíte smířit s tím, že to prostě nejde. Někdy nám také přivezou týraná zvířata,“ dodala partnerka talentovaného zápasníka, jehož předností je boj v postoji.

    MMA zápasník Matěj Peňáz má v Marileně velkou oporu.

    Peňázova sympatická přítelkyně se v nedávné minulosti zúčastnila tří kulturistických soutěží, a dokonce skončila na stupních vítězů.

    „Jednou šlo dokonce o Diamond Cup, který má velkou prestiž, ale já to brala jen tak pro zábavu, protože miluji cvičení a chtěla jsem si to vyzkoušet,“ svěřila se nám rodačka z Nikósie, která s Matějem plánuje brzy založit rodinu. Prioritou je však jeho kariéra v MMA.

    Fotogalerie


    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 15:49 středa 28. prosince 2022. Anketa je uzavřena.

    • Tvl
      19
    • Haha
      18
    • Trapas
      16
    • Sladký
      12
    • Super
      4
    • Cože
      2