Tuhle ženu měl znásilnit a zbít. Fotbalista Greenwood je v base, Manchester ho odstavil

Pořádný skandál od včerejška otřásá Británií i celým fotbalovým světem. Supertalent Manchesteru United a anglické reprezentace Mason Greenwood (20) měl údajně znásilnit a brutálně zbít svou osmnáctiletou partnerku, modelku Harriet Robson. Ta překvapila fanoušky, když se v záplavě sexy fotek ve spodním prádle najednou objevila její zkrvavená tvář. Greenwood skončil ve vazbě, vyslýchá ho policie a klub ho odstavil z tréninku, dokud se případ nevyřeší.

Kauza na fotbalový svět udeřila jako blesk z čistého nebe, sexy blondýnka Harriet na Instagramu zveřejnila fotky těla plného modřin i video, v němž silně krvácí z úst. 

„Pro všechny, co chtějí vědět, co mi Mason Greenwood dělá,“ napsala k šokujícím záběrům. 

Harriet se vzápětí někdo na účet naboural a záběry smazal, už tím ale nezabránil bouři, již vnadná blondýna odstartovala. Pro supertalentovaného fotbalistu si přišla policie a v poutech ho odvedla do vazby. Tam sedí stále. Policisté mezitím vyslechli už i údajnou oběť.

Takto měla Harriet dopadnout po útoku Masona Greenwooda.

Harriet Robson je neuvěřitelná kočka.

„Momentálně se s tím smiřuji. Jako otec nechceš vědět, že se tvé dceři dějí takové věci. Je zničená. Ale je v bezpečí. Teď je v rukou policie,“ uvedl pro server Mail Online otec Harriet Robson.

Její profil na sociální síti zaplavila vlna komentářů. Někteří lidé se staví na její stranu, jiní vyjadřují podporu fotbalistovi.

Harriet Robson

Na případ už reagoval taktéž slavný Manchester United, který si Greenwooda dosud cenil na 75 tisíc liber (asi 2,2 milionu korun) týdně.  

Klub vydal prohlášení, že o zprávách ví, prošetřuje okolnosti, a protože neschvaluje násilí jakéhokoliv druhu, fotbalistu až do vyšetření případu suspenduje z tréninkového procesu.

Mason Greenwood je hvězdou Manchesteru United.

Britská média o případu hovoří jako o jedné z největších kauz Me Too v oblasti sportu. Kariéra Masona Greenwooda je v ohrožení, na přetřes už přišla také jeho lukrativní smlouva se společností Nike, jejíž je tváří. 

Nike se dlouhodobě zaměřuje na citlivá témata společnosti, patří k nim i násilí na ženách. Šéf firmy Nike se nechal slyšet, že je situací hluboce znepokojen a bude ji sledovat.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:22 úterý 31. května 2022. Anketa je uzavřena.

  • 22
  • 15
  • 11
  • 8
  • 8
  • 5