Tuhle sexy volejbalistku vyhodil trenér kvůli silikonům. Chce se mi zvracet, vzkázala

Hodně pikantní souboj se rozhořel mezi volejbalistkou Martinou Michalíkovou a předsedou olomouckého extraligového týmu Jiřím Zemánkem. Ten dosavadní hvězdu vyrazil v rámci úsporných opatření, černý Petr na ni měl padnout kvůli tomu, že si nechala uměle zvětšit prsa. „Taková smečařka je pro mě nevyužitelná,“ vzkázal. A to se sexy volejbalistce ani trochu nelíbí!

Michalíková, která je mimochodem přítelkyní olomouckého fotbalisty Tomáše Zahradníčka, válela v dresu extraligové Univerzity Palackého v Olomouci několik let. 

Aktuálně se zotavuje z operace ramene, trenér ale viděl problém jinde.

Vadí mu silikony, kvůli nimž prý Michalíková na začátku předloňské sezony nastoupila do přípravy se zpožděním a nikdy už se prý nedokázala dostat do takové formy jako předtím.

„Ona je něco jako horník, který by nemohl rubat, ale třeba jen držet kahan se světlem svým kamarádům. Pro mě je taková smečařka nevyužitelná,“ nechal se pro klubový web slyšet Zemánek.

Martina Michalíková

Jenže podle sexy volejbalistky je takové vyjádření zaprvé lživé a zadruhé nechutné.

„Sezonu jsem odehrála celou, byla nejúspěšnější za posledních 23 let. Všichni jsme se plácali po ramenou, jak jsme skvělí, a najednou se po více než dvou letech dozvím naprosto absurdní verzi. Chce se mi zvracet,“ vzkázala v příspěvku na Instagramu, který ale později změnila na (o poznání) mírnější vyjádření. 

Takhle provokuje fanoušky!

„Hlavně se z ničeho nepo... Takovou radost přece nikomu neuděláte. A jestli slyšet, že na to nemáte, není největší motivace, tak už nevím co,“ napsala Michalíková.

Sexy volejbalistka Martina Michalíková

Volejbalistku následně pobavily i některé komentáře, které se na ni a její prsa snesly.

„Pár vašich komentářů mě obzvlášť pobavilo. Jako třeba že údajně prsa u sportu mají tendenci putovat. Pánové, já opravdu nevím, kam putují prsa vaší ženy, ale moje jsou na svém místě!“ vzkázala se smíchem.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 21:48 pondělí 15. března 2021. Anketa je uzavřena.

  • 32
  • 32
  • 18
  • 16
  • 15
  • 12