Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    MMA zápasnice Jindrová před bitvou v Londýně: Miliony neřeší, co jí slíbil Limberský?

    Už v sobotu ji čeká nejtěžší a nejdůležitější zápas v životě. Na turnaji americké organizace PFL se v Londýně postaví dosud neporažené superhvězdě Kayle Harrisonové, kterou trenér Petr Ondruš přirovnal ke Karlosi Vémolovi. „Taktika je hodně kopat, budu se hýbat na nohách a tento styl jí vůbec nebude sedět a můžu vyhrát,“ řekla Expresu sympatická MMA zápasnice Martina Jindrová, která promluvila také o tom, co by udělala s případnou výhrou ve výši milion dolarů.

    Martinu Jindrovou na zápas s olympijskou vítězkou v judu a zároveň dvojnásobnou šampionkou organizace PFL Kaylou Harrisonovou připravují dvě tuzemské legendy bojových sportů.

    Jednou je promotér organizace I Am Fighter Petr „Píno“ Ondruš, druhou zase vyhlášený tvrďák Petr „Monster“ Kníže, který má ve své stáji mimo jiné také hvězdného Uzbeka Makhmuda Muradova..

    Právě Kníže do přípravy zařadil jízdu na koloběžce, kterou už roky používají atleti na zrychlení nohou.

    „Rychleji se hýbu na nohách a lépe se mi kope. Celá příprava byla hodně o tom, abychom zrychlili nohy,“ svěřila se Expresu Martina Jindrová.

    Martina Jindrová a její trenéři Petr Ondruš a Petr Monster Kníže

    Pokud Martina v sobotu dosud neporaženou Harrisonovou přemůže, bude ji čekat poslední překážka v cestě za pohádkovou odměnou ve výši milion dolarů.

    „Pro mě by byl životní úspěch porazit Kaylu, šokovala bych celý svět, nikdo s tím nepočítá. I kdybych se měla zranit a nenastoupila bych pak do finále, byla bych spokojená,“ tvrdí věčně usměvavá zápasnice, které jsme se zeptali také na to, co by s případnou výhrou udělala.

    „Zatím nad tím úplně nepřemýšlím, lidé se mě ptají, občas mi to probleskne hlavou. Nejdříve bych ale jela na dovolenou s celou rodinou. Já spíše utrácím peníze za cestování, hodně sleduji sport, fandím tenisu a Rafovi Nadalovi, byl by pro mě třeba zážitek jet na Wimbledon a fandit mu,“ prozradila své plány Jindrová.

    Limberský slíbil, že si mě vezme, je to zvíře!

    O Martině se ví, že je velkou fanynkou fotbalové Plzně. Velmi dobré vztahy má s tamní legendou Davidem Limberským. Ten jí ale v Londýně fandit nakonec nebude, protože má se svými Domažlicemi důležitý zápas.

    „Bude mi muset zaplatit pokutu třicet tisíc korun,“ směje se Martina, které prý Limberský také slíbil, že pokud se ona stane šampionkou organizace PFL, vezme si ji za ženu.

    „Musel by se ale rozvést s Lenkou, ta mi říkala, že bych si hodně naběhla a rychle ho vrátila. Myslím, že to s ním nemá jednoduché. Je to zvíře, ale hodně se zklidnil a teď je z něj takový rodinný typ,“ uzavřela povídání o kamarádovi Jindrová.

    Celý rozhovor si pusťte ve videu.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 13:23 sobota 17. prosince 2022. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      38
    • Haha
      19
    • Super
      13
    • Cože
      3
    • Tvl
      2
    • Sladký
      1
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...