Trenér Pulpit fandil Interu v kotli a rozzuřil slávisty: V tramvaji mě slovně napadli!

Byl možná ještě diskutovanějším fanouškem než samotný prezident Miloš Zeman. Když se trenér Martin Pulpit během středečního zápasu Slavia–Inter objevil v kotli mezi milánskými ultras, spousta lidí zuřila, co je to za vlastence, když proti Čechům fandí v Lize mistrů italskému týmu. Teď budou slávisté zuřit ještě víc, Pulpit se do nich opřel, že jsou fanoušky úspěchu. A popsal, že ho cestou ze zápasu málem jeden z nich napadl!

Hodně pikantní překvapení přišlo během středečního zápasu Ligy mistrů mezi Slavií a Interem. Televizní kamery v milánském kotli zachytily českého fotbalového trenéra Martina Pulpita.

Aktuálně kouč Frýdku-Místku, který v Česku vystřídal několik adres, tím spoustu fanoušků vytočil. Jak těch sešívaných, tak i dalších, kteří českému týmu přáli.

Pulpit teď v rozhovoru pro server iSport.cz ovšem vysvětlil, proč zápas sledoval po boku nejskalnějších milánských fanoušků a z neúspěchu Slavie měl radost. Interu fandí prý dlouhé roky a je dokonce členem českého fanklubu, přes který na utkání získal lístky.

„Svým klubům fandím věrně. Na Bohemku jsem chodil, když hrála třetí ligu, do Itálie jsem na Inter jezdil i v dobách, kdy hrál kolem desátého místa,“ popsal Pulpit.

Martin Pulpit v kotli Interu Milán

Jak ale prozradil, na svou věrnost italskému klubu málem doplatil ještě z cestou ze zápasu. Jeho fotografie z milánského kotle totiž obletěla internet už během utkání.

„Fanouškům Slavie se to hodně nelíbilo, to jsem pocítil už v tramvaji cestou ze zápasu. Měli na mě narážky, nadávali. Jeden už byl skoro agresivní, ale já mám na rozdíl od jiných fanoušků čisté svědomí,“ vyprávěl Pulpit nepříjemný zážitek.

Trenér Martin Pulpit je věrným fanouškem Interu Milán.

Zastrašit se každopádně nedal. A slávistickým fanouškům nakonec poslal i jeden hodně peprný vzkaz!

„Pochybuji, že by byl Eden vyprodaný, kdyby Slavia byla v lize pátá nebo osmá. Teď je každý slávista, když se klubu daří. Ale dřív, když takové úspěchy nebyly, tak myslím, že někteří do Edenu ani nechodili. Dneska ze sebe dělají velké slávisty,“ prohlásil.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:05 sobota 28. března 2020. Anketa je uzavřena.

  • 55
  • 53
  • 52
  • 48
  • 46
  • 46