Druhá stránka rebela Fenina: Peníze za účinkování v show dal na charitu

Svým účinkováním v talk show Tiki-Taka způsobil bývalý fotbalový reprezentant Martin Fenin pořádný poprask. Hráč, který se mihl například v pražské Slavii, se v pořadu choval tak zvláštně, že mnoho diváků pojalo podezření, že Fenin je buď opilý, nebo zfetovaný. Kdysi talentovaný útočník za svůj nevhodný výstup schytal na sociálních sítích velké množství kritiky. Před vystoupením ale Fenin ukázal svou druhou, mnohem lepší stránku!

Martin Fenin, který před lety platil za velký talent českého fotbalu, v show, kterou moderuje Petr Svěcený, mumlal tak, že mu často nebylo rozumět a neustále skákal do řeči ostatním hostům, kteří tak nestihli dokončit svou myšlenku.

Jednoduše řečeno, Martin Fenin nebyl coby host zrovna trefou do černého. Diváci, kteří sledovali Feninovu show živě z místa natáčení, se skvěle bavili. Ti, kteří na pořad koukali doma u televize, se ale jen nechápavě ptali: „Je zfetovaný, nebo jen opilý?“

Podezření, že Fenin se před vysíláním zlehka „posilnil“, u diváků vzbudil zejména jeho viditelný neklid. Rodák z Chebu se neustále pohupoval na židli a vypadalo to, jako by nebyl schopen udržet jazyk za zuby.

Martin Fenin byl hostem fotbalové talk show Tiki-Taka.

Někdo by možná řekl, že to vše bylo jen kvůli nervozitě. Kdo ale viděl Feninovy jiné televizní výstupy, tak ví, že se před kamerami chová úplně jinak. Mluví většinou klidně a srozumitelně.

Dost bylo ale kritiky! To, že má Fenin dobré srdce, se snažil po posledním díle fotbalové talk show ukázat David Solnař, šéf PR oddělení O2 TV. „Martin Fenin se vzdal honoráře za účinkování v show Tiki-Taka. Obnos věnoval na charitativní projekt,“ sdělil Solnař Blesku.

Fenin tak ukázal, že i přestože je považován za jakéhosi  enfant terrible českého fotbalu, tak má srdce na správném místě. A to je mnohem důležitější než to, zda se před vysíláním opil, či se snad dokonce posilnil něčím „tvrdším“.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 6:00 sobota 4. srpna 2018. Anketa je uzavřena.

  • 10
  • 7
  • 7
  • 7
  • 7
  • 7