Nové video Martina Fenina: Provokoval barcelonské fanoušky? Marně se ho snažili uklidnit

Bravo, Barcelono, bliju z tebe! Takový vzkaz poslal na jih Evropy někdejší fotbalista Martin Fenin, který tam měl dostat nakládačku, když se s manželkou procházel městem po zápase Barcy s Frankfurtem. Jenže jak se ukázalo, video, které na sociálních sítích zveřejnil, neukazovalo zdaleka celý incident. Útoku jednoho z barcelonských fanoušků předcházela výměna názorů, během níž se někteří z nich snažili Fenina uklidnit. Neúspěšně.

Fenin si postěžoval, že byl po zápase Evropské ligy v ulicích Barcelony napaden jen proto, že na sobě měl dres Frankfurtu. „Následně jsme byli na šestatřicet hodin v těch největších sra*kách na zemi bez jídla a pití uvězněni,“ popsal, co jeho i manželku čekalo.

Na sociálních sítích se řada lidí podivovala nad tím, že by český exfotbalista strávil i s drahou polovičkou den a půl v kriminále jen tak, navíc když měli být oběťmi útoku.

A netrvalo dlouho, než se ukázalo, že v tom známý bouřlivák možná skutečně až tak nevinně nebyl. 

V novém videu je vidět, co útoku předcházelo. Fenin ne zrovna jistou chůzí kráčí ulicí a pokřikuje něco na barcelonské fanoušky. Už v tu chvíli se ho několik mužů snaží uklidnit, přičemž jeden z nich má, zdá se, dres Frankfurtu a další šálu Barcelony. 

Výlet do Barcelony se Martinu Feninovi i jeho ženě dost vymstil. Po střetu s agresivními fanoušky skončili oba v cele, kde strávili 36 hodin.

Někdejší fotbalový talent si ale nedává říct. Prodírá se dál davem a v jednu chvíli to dokonce vypadá, že na hlouček barcelonských startuje. Teprve až v tom se na scéně objeví muž, který Feninovi podkopne nohy, zatímco další ho zasype několika kopy na zemi, což pochopitelně rozhodně není adekvátní reakce.

V tu chvíli už ulicí problikávají policejní světla a přijíždí policista na skútru, který někdejšího českého fotbalistu zajistí. 

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:00 středa 17. srpna 2022. Anketa je uzavřena.

  • 66
  • 17
  • 13
  • 8
  • 6
  • 5