Teplicím jsem vydělal 150 milionů a nemůžu do VIPu, tvrdí Fenin. Klub: Je to lhář!

Výstup fotbalového rebela Martina Fenina v talk show Tiki-Taka má dohru. Nejenže bývalého reprezentačního útočníka na internetu diskutéři obvinili, že byl během natáčení pod vlivem alkoholu či drog, teď se k vystoupení Martina Fenina oficiálně vyjádřil klub, který ho vychoval. Teplice ve svém prohlášení známého potížistu nepřímo označily za lháře!

O kontroverzním vystoupení Martina Fenina v pořadu Tiki-Taka jsme vás již informovali. Odchovanec Teplic ve fotbalové talk show zpočátku působil poněkud zakřiknutě. Během chvíle se ale rozjel a svým projevem spustil lavinu negativních komentářů na svou osobu.

Byl neklidný, pořád se houpal na židli, neustále skákal ostatním hostům do řeči a působil, jako kdyby nedokázal udržet jazyk za zuby. Navíc během svých proslovů, kdy často ani nebyl tázán, mluvil značně od věci a hlavně mumlal tak, že mu téměř nebylo rozumět.

Diváci, kteří show sledovali na místě, se smáli. Ti, kteří Fenina a spol. pozorovali z pohodlí domova, se ale nestačili divit. 

Na oficiálním facebookovém profilu O2 TV, konkrétně pod videem, které zvalo na pondělní vysílání talk show Tiki-Taka, se začaly hromadit komentáře lidí, kterým Fenin přišel posilněný alkoholem či drogami.

„Ten viditelný neklid Martina Fenina ve studiu, z jeho chování mám pocit, že si jede na něčem a určitě to ještě minimálně přikrmil něčím,“ psal například diskutér Tomáš.

Fenin dostal na Facebooku pěknou sodu.

A podobných komentářů bylo pod videem nespočet. Teď se ale zdá, že výstup Martina Fenina bude mít ještě větší dopad, než se původně čekalo.

V jedné pasáži se totiž Fenin krutě opřel do vedení fotbalových Teplic. Podle Fenina si klub, který ho vychoval a za velké peníze prodal do německé Bundesligy, neumí vážit lidí, kteří pro Teplice dýchali.

„Teplicím jsem vydělal 150 milionů a nemůžu do VIPky,“ soptil Fenin, který v show také sdělil, že permanentku na stadion nemá ani rodina zesnulého šéfa Teplic Františka Hrdličky.

Martin Fenin svou roli hosta příliš nezvládl.

To poslední je ale podle oficiálního vyjádření Teplic lež. 

„Přijde nám to bezpředmětné komentovat, jen poznamenáme, že rodina Františka Hrdličky má od klubu VIP permanentní vstupenky, proto bychom rádi aspoň tuto evidentní lež vyvrátili,“ sdělil pro server iSport.cz Martin Kovařík, manažer marketingu a PR klubu FK Teplice.

Redakce Expresu se pokusila Martina Fenina kontaktovat a dala mu prostor na svou obhajobu. Bývalý hráč pražské Slavie ale na otázku, co říká na vyjádření Martina Kovaříka, dosud nereagoval.

Z Martina Fenina, kdysi supertalentovaného českého útočníka, kterému se věštila snová budoucnost, je tedy nejenom promarněný talent. Podle Teplic je to také lhář!

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:52 čtvrtek 2. srpna 2018. Anketa je uzavřena.

  • 11
  • 10
  • 8
  • 7
  • 7
  • 6