Fenin: Dceru jsem zapil sám doma, ale pořádně! Bál jsem se covidu, za Kúdelou stojím

Na Silvestra se tvrdého alkoholu bál a sliboval, že raději zůstane u piva. Dceřino narození ale bývalý fotbalový bouřlivák Martin Fenin (33) oslavil ve velkém stylu. Kvůli koronavirové pandemii se oslava musela bohužel obejít bez Martinových kamarádů. „Zapili jsem to sám, byl to totální šmakec,“ pochlubil se Expresu čerstvý otec, který promluvil také o „kauze Kúdela“.

Bývalý fotbalový reprezentant Martin Fenin platil za velký talent českého fotbalu. Poslední roky kariéry byl často nazýván nenapravitelným sígrem a potížistou. Teď se ale zdá, že definitivně dokázal porazit démony a žije spokojeným a klidným životem.

Nedávno si v Řeporyjích vzal svou milovanou partnerku Beatu a koncem března se stal poprvé otcem.

„Roli tatínka si moc užívám, je to super, ale moc toho nenaspíme,“ svěřil se Expresu bývalý hráč Slavie, Frankfurtu či Teplic.

„Dcera přišla na svět o necelý týden dříve, ale obě moje holky jsou v naprostém pořádku. Zaplaťpánbůh! Teď jsme byli u dětské doktorky a vše super,“ tetelí se blahem Fenin, který přiznal, že jméno Mia pro svou dceru našel na Googlu.

Martin Fenin s dcerkou Miou

Dceru jsem zapil sám, ale pořádně! Bál jsem se covidu

A jak probíhal první večer v roli otce? Fenin dostál své pověsti bohéma a zapil prvorozenou dceru ve velkém stylu.

„Tím, že se nesmí teď nikam chodit, oslavil jsem to sám, bylo to hezké, totální šmakec, ale to se musí. Přežil jsem to, úkol jsem splnil, střízlivý jsem vyzvedl holky v nemocnici,“ říká Fenin, který se v poslední době raději držel stranou od svých přátel, protože se bál, že by se nakazil covidem-19.

„Za celou dobu jsem to zatím nechytil, kdybych to chytil teď, nemohl bych manželku s dcerou ani vyzvednout a musel bych do karantény, takže jsem se s nikým nevídal a nechodil mezi lidi,“ tvrdí útočník pražských Řeporyjí.

Martin Fenin s dcerkou Miou

Stojím jednoznačně za Kúdelou, Kamara ať jde p*dele!

Fenin v poslední době na sociálních sítích komentoval kauzu kolem údajného rasismu slávistického obránce Ondřeje Kúdely. 

Ten měl podle hráčů Rangers v závěru odvetného zápasu pošeptat Kamarovi do ucha: „You‘re fucking monkey, you know you are.“ Stoper sešívaných ale tvrdí, že záložníkovi tmavé pleti řekl pouze: „You‘re fucking guy.“

Kamara měl poté Kúdelu napadnout po zápase v útrobách stadionu a celá Británie považuje Kúdelu za rasistu. I když pro to neexistuje jediný důkaz.

„Můj názor je jednoznačný, ať se na mě nikdo nezlobí, ale ať jde celý Kamara do p*dele. Stojím jednoznačně za Ondrou Kúdelou, znám ho osobně, jsme stejný ročník, potkávali jsem se na reprezentacích a hodně jsme toho spolu projezdili. Je to jeden z nejhodnějších lidí, co jsem ve fotbale poznal,“ řekl k ožehavému tématu Fenin.

„I kdyby mu ale pošeptal do ucha cokoliv, ať se nikdo na mě nezlobí, ale kam ten fotbal spěje? To se budeme chovat jako baletky? Když jsem začínal v lize, trenéři nás ještě nabádali do toho, ať provokujeme protihráče. Samozřejmě rasismus je něco jiného, ale já bych za Ondru dal ruku do ohně, že nic takového neřekl. Myslím si, že tu formulaci, kterou oni uvádějí, ani není možné během té vteřiny říct,“ dodává Fenin, jemuž poslední dobou hodně vadí přehnaná korektnost k hráčům tmavé pleti.

„Tohle nemůžeme akceptovat, za chvíli to bude tak v p*deli, že se bude určovat, v jaké barvě kopaček se má hrát,“ říká v nadsázce Fenin, který kopal v Německu i ve Francii.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 20:56 středa 28. července 2021. Anketa je uzavřena.

  • 48
  • 24
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0