Fenina natočili v baru: Byl opilý a svlékal se! Oslava, jak má být, reaguje fotbalista

Kvůli problémům s alkoholem měl vážné zdravotní problémy a skončil dokonce v IKEM. Nějakou dobu už Martin Fenin (35) tvrdí, že popíjení v barech výrazně omezil a žije mnohem spořádanější život než dříve. Úplný abstinent se z něj ale zřejmě nestal. Do Expresu se dostalo video, v němž Fenin řádí v teplické hospodě. Svléká se před lidmi a z jeho pohybů je na první pohled patrné, že není střízlivý. „Byla to narozeninová párty, jak má být! Kdo takovou oslavu nezažil, upřímně ho lituji,“ reagoval bývalý reprezentační střelec, který zároveň poděkoval anonymovi za promo.

Nějakou dobu fotbalový sígr Martin Fenin sekal dobrotu, nedávno se ale zapletl do šarvátky s barcelonskými fanoušky po zápase Evropské ligy.

Nyní se do redakce Expresu dostalo video, které zobrazuje Feninovo řádění v nejmenované teplické hospodě. Bývalý ligový útočník se v podniku svlékl do trenek a podle jeho velmi nejistých pohybů je zřejmé, že nebyl celý večer jen o vodě.

„Pan Fenin pěkně vyváděl pod vlivem svého dlouholetého kamaráda alkoholu,“ uvedl k nahrávce anonym, který si nepřál být jmenován.

Podle Martina Fenina se ale jedná o starší video, jež vzniklo na narozeninové párty.

„Kamarád slavil narozeniny. Kdo takovou oslavu nezažil, upřímně ho lituji. Navíc ve videu nejsem jediný bez trička,“ reagoval na nahrávku Fenin, který poté poděkoval výše zmíněnému anonymovi za reklamu.

„Moc mu tímhle děkuji, protože mi udělal promo na knížku a Šmakec (alkoholický drink, který Fenin už nějakou dobu prodává přes e-shop, pozn. red.), který by neměl chybět na žádné oslavě,“ dodal s úsměvem Fenin, jenž o svém životě chystá knihu s Jakubem Kohákem.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 17:19 sobota 10. září 2022. Anketa je uzavřena.

  • 25
  • 16
  • 13
  • 10
  • 10
  • 9