Akutní zánět slinivky! Nechybělo moc a uchlastal jsem se, přiznává bouřlivák Fenin

Původně chtěl nejtěžší období svého života probrat do detailů až ve své knize, kterou chystá s kamarádem Jakubem Kohákem. Teď se ale bývalý velký fotbalový talent Martin Fenin (34) rozhodl změnit taktiku. Fanouškům se svěřil, proč koncem roku 2019 skončil v Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM).

Když se Martina Fenina novináři v poslední době ptali na to, proč strávil 24 dní v IKEM, kam ho chodili podporovat jeho kamarádi, bývalý fotbalista mlžil a sliboval, že vše odhalí až ve své knize.

„Chřipka to nebyla, ustál jsem to. Nebylo to nic, co bych mohl přechodit. Zpovídat se budu ve své knížce, ale každopádně tím, jak jsem žil, jsem tomu nepomohl,“ řekl před časem Expresu bývalý reprezentant, jenž proslul svými excesy.

V IKEM se Fenin setkal i s věhlasným kardiochirurgem Janem Pirkem a prý si lidsky sedli.

„Bavili jsme se o fotbale, byl na Barceloně se Slavií, vyprávěl mi, že potkal Messiho. Je to velký fanda, chodí běhat a radil mi, ať si dám půlmaraton, maraton bych prý ještě nezvládl. Říkal, že běhání je dobré na hlavu, člověk si vyčistí myšlenky,“ svěřil se Fenin.

Martin Fenin s Jan Pirkem

Fenin ale už delší dobu seká latinu a alkoholu se raději úplně vyhýbá. 

Panáka si ale nedám radši, toho se bojím, nechci to pokoušet,“ řekl nám například Fenin těsně před Silvestrem.

Akutní zánět slinivky, málem jsem se uchlastal

Teď ale bývalý útočník Teplic či Frankfurtu konečně prolomil hradby mlčení a poprvé popsal, co ho dostalo do IKEM a jak vážný byl tehdy jeho zdravotní stav.

„Hospitalizovali mě v IKEM s akutním zánětem slinivky a tam jsem se probral,“ prozradil Fenin upřímně v Karlos show, kterou moderuje MMA zápasník Karlos Vémola.

„V roce 2017 jsem zničehonic vyhořel a fotbal nechtěl vůbec vidět. Na dva roky jsem se zavřel sám do sebe a málem jsem se uchlastal,“ dodal útočník pražských Řeporyjí.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 16:03 úterý 24. srpna 2021. Anketa je uzavřena.

  • 55
  • 14
  • 14
  • 8
  • 8
  • 8