Rebel Fenin se zastal Saláka: Jsem s tebou! Pak vzpomínal, jak ho naháněli paparazzi

Nejen hokejoví fanoušci řeší kauzu brankáře Sparty Alexandra Saláka (35), pro něhož si do strip baru přijela jeho manželka Míša (34) v pyžamu. Skandál pochopitelně zaznamenal jeden z největších průšvihářů z řad českých fotbalistů Martin Fenin (34). Ten shodou náhod den po propuknutí aférky potkal Saláka s ženou v centru Prahy a s oběma hodil řeč. „Společnou fotku jsem si musel dát na instáč jako takové odlehčení. Dobře vím, čím si teď oba prochází,“ řekl nám bývalý reprezentační střelec.

Několik hodin poté, co Alexander Salák vítal na letišti svou manželku Míšu, která se vrátila z Dubaje, se Martin Fenin pochlubil kuriózní fotografií na Instagramu.

Fenin, který byl dlouhodobě považován za magnet na maléry, okořenil fotku vtipným hashtagem #jsmestebou. Známý fotbalista tím chtěl naznačit, že má pochopení pro to, čím si Salák nyní prochází.

Expresu pak Fenin popsal, jak tento lehce kuriózní snímek vznikl.

„Byl jsem ve městě, zavolal jsem Ujfimu (Tomáš Ujfaluši, pozn. red.), jestli nedáme kafe a snídani. Když jsme tam seděli, najednou přišel Salák s manželkou. Zdravil nás, smál se a říkal, že teď už ví, jaké to je. My dva s Ujfim dobře víme, čím si teď prochází,“ svěřil se nám Fenin, jehož kariéra byla plná podobných aférek.

„Popřáli jsme mu hodně štěstí. Zaplať pánbůh, že to my už nemusíme zažívat. Říkal, že si tedy pěkně užili. Já pak Tomášovi říkal, že tuhle fotku musím dát na Instagram,“ dodal Fenin.

Fenin zavzpomínal, jak ho naháněli paparazzi

Bývalý útočník Slavie, Teplic či Frankfurtu, jehož proslavil například mejdan v restauraci U Ševce Matouše či dosud nevysvětlený pád z okna, ocenil práci českých bulvárních novinářů i fotografů.

„Díky téhle kauze jsem zavzpomínal na to, jak za mých let novináři naháněli fotbalisti a hokejky po hospodách a klubech. Stará dobrá bulvární škola. Teď jak jsou všichni ti instagrameři, to tady moc není,“ říká Fenin, který nejen o svých aférách chystá knihu ve spolupráci s hercem a režisérem Jakubem Kohákem.

Ve zpovědi, která ponese název Na rovinu, hodlá jeden z největších talentů a zároveň rebelů českého fotbalu odhalovat pravdu všech svých skandálů.

„Vždy budu vyprávět věci tak, jak byly. Bude tam to, co bylo v novinách, pak pro srovnání moje verze a také důkaz, že to tak bylo, aby si lidé nemysleli, že si vymýšlím. Prásknu na sebe ale i jiné věci, které nikdo neví,“ prozradil Expresu Fenin.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:00 sobota 21. května 2022. Anketa je uzavřena.

  • 20
  • 17
  • 8
  • 5
  • 4
  • 4