Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Marpo před Vémolou: Na pódium nechci, láká mě ring! Ve školách bych zavedl fyzické tresty

    Více než patnáct let platí za velké jméno české rapové scény. Kromě toho byl také bubeníkem populární skupiny Chinaski. Lásku k hudbě podědil po svých rodičích. Nyní ale Otakar „Marpo“ Petřina (37) tvrdí, že ho návrat ke koncertování vůbec neláká. Cítí se vyhořelý a raději by se v následujících letech naplno věnoval boxu. „Rád bych ještě něco odboxoval, baví mě to brutálně,“ nechal se slyšet raper, jehož už 21. května čeká v O2 aréně zápas s MMA zápasníkem Karlosem Vémolou (36).

    Boxerský duel s Karlosem Vémolou byl už několikrát přeložený. Kvůli dlouhé přípravě raper Marpo výrazně omezil nejen alkohol, ale i koncertování. Se svou kapelou TroubleGang nehrál už půl roku. Parťáci ze skupiny mu to ale nemají za zlé a v souboji s populárním MMA bijcem mu pochopitelně budou držet palce.

    Své fanoušky však Marpo nyní nepříjemně překvapil tím, že se mu po koncertování vlastně vůbec nestýská.

    „Přiznám se, že se mi na pódium ani tolik nechce, spíše se mi chce do ringu. Rád bych ještě něco odboxoval, třeba do těch čtyřiceti, jak mi bude sloužit zdraví. Baví mě to brutálně,“ řekl zpěvák pro pořad Bez rukavic, který vysílá youtubový kanál organizace Oktagon MMA.

    Vadí mi zákulisní věci. Eden? Zahučel jsem asi za půl míče

    Potetovaný raper, který před covidovou pandemií plánoval velkolepý koncert v Edenu, se netají tím, že si přijde vyhořelý a vadí mu mnozí lidé na tuzemské scéně.

    „Není to jen hudební scéna, je to i v boxu. Snažím se hrát na rovinu a občas mi vadí zákulisní věci, které se dozvídám. Asi nejsem stavěný pro ten svět. Měl jsem plány, měl být Eden, do toho jsem zahučel asi za půl míče. Lenka (partnerka Lenny, pozn. red.) se mě ptala, jaký mám hudební cíl, ale já ho nemám, protože ten Eden v tom současném stavu prostě nejde,“ říká raper a bývalý bubeník Chinaski.

    Marpo je přísňák.

    Učitelé jsou zoufalí, škoda každé rány, která padne vedle

    Svým kritickým pohledem na současnou generaci je Marpo známý. Kromě hyperkorektnosti se mu nelíbí také výchova dětí ve školách. 

    Nedávno Petřina skrz svůj instagramový profil do světa sdělil, že by měly být opět zavedené fyzické tresty, a dočkal se tehdy kritiky od některých liberálně smýšlejících občanů. Hudebník si ale za svým názorem nadále stojí.

    „Škoda každé rány, která padne vedle. Já jsem byl extrémně zlobivé dítě, taky jsem dostával a myslím, že mě to zformovalo. Máš mít nějaké hranice. Dneska se vychovávají děti stylem: Dělej si, co chceš, a vyber si svou cestu. Vidím to u spousty rodičů, pak jim to nafackuje,“ myslí si Marpo, který má s bývalou manželkou dceru Emmu a syna Otakara.

    „Dělal jsem besedu u dcery ve škole a ti učitelé jsou zoufalí. Nevědí, co mají dělat. Frajer je pošle do pr*ele, oni ho zatají za vlasy a druhý den tam jsou rodiče s právníkem. Já když jsem dostal přes hubu od učitele a měl obtisknutou ruku, máma se mě zeptala, za co jsem to dostal, ne že by volala právníka. Přijde mi, že se ten svět obrací v takovou pr*el,“ dodává Marpo.

    Marpova partnerka Lenka Filipová alias Lenny má prý názor na výchovu dětí téměř totožný.

    „Ta je ještě přísnější než já. Ji vychovali rodiče ještě přísněji, ale skvěle. Nedávno jsme seděli s Lenčinou mámou a ona musí být pyšná, jakou má dceru. Nikdy nebrala drogy, neožírá se, nedělala nic špatného, to je sen každého rodiče,“ myslí si boxující zpěvák, jehož už 21. května čeká souboj s Karlosem Vémolou.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 15:14 čtvrtek 15. září 2022. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      16
    • Super
      15
    • Cože
      6
    • Sladký
      5
    • Haha
      2
    • Tvl
      2
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...