Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Dvojitá prohra pro Marpa: Kvůli smlouvě s Oktagonem přijde o rukavice za 25 tisíc!

    Raper Marpo (37) sotva vstřebal obrovské zklamání z prohry s Karlosem Vémolou (36) a hned přišla další nepříjemnost. Kvůli detailu ve smlouvě s organizací Oktagon se zpěvák musí vzdát boxerských rukavic, které si koupil speciálně na dlouho očekávaný zápas s populárním MMA zápasníkem. Jedny stály 25 tisíc korun a Marpo je zaplatil i Vémolovi, jenž si je platit ze svého nechtěl!

    Marpo se na zápas s Karlosem Vémolou podle pravidel boxu velmi těšil. Těsně před duelem se populární raper fanouškům svěřil, že si koupil luxusní boxerské rukavice značky Grant, které používá například legendární Floyd Mayweather.

    „Stojí 25 tisíc. Chtěl jsem si udělat radost, že si koupím ty nejlepší rukavice, které jsou. Pořád mi je nějak nechtěli schválit, nechápu proč. Dostali jsme takové bambule podivné, což mi přijde divné,“ líčil Marpo v dokumentu Na dohled, který se objevil na youtubovém účtu organizace Oktagon MMA.

    Vémola se poté ozval s tím, že by měl mít stejné rukavice, ale podle Marpa nechtěl platit 25 tisíc.

    „Karlos řekl, že aby to bylo fér, musí mít také granty, ale že si je nezaplatí, takže já jsem musel objednávat dvoje další granty za 50 tisíc nebo za kolik, abychom měli stejné rukavice. On řekl, že to platit nebude, což chápu,“ vysvětlil před zápasem raper.

    Terminátor Marpovu verzi ve výše zmíněném dokumentu potvrdil.

    „On je objednal mně a že on půjde v těch starých. Objednal mi stejné, jako má on, ale on má ty staré vymlácené už. Řekl jsem mu, že je blázen. Mně na rukavicích nezáleží. Je mi úplně jedno, v čem mu rozbiju hubu. Já se znám s jeho manažerem a oni chtějí bezpečnější rukavice. Já s tím souhlasím, maximálně jim vyjdu vstříc, ale když budeme mít stejné rukavice, a ne že on půjde ve vymlácených. Mně je to jinak úplně u pr*ele,“ nechal se slyšet Vémola, který nakonec ostře sledovaný zápas vyhrál.

    Karlos byl z výhry nadšený.

    Rukavice zůstanou Oktagonu jako artefakt, rozhodl detail ve smlouvě

    Na pozápasové tiskové konferenci došlo k velmi zajímavému momentu. Marpo před novináři Vémolu poprosil, aby mu rukavice vrátil. V tu chvíli se ale slova ujal šéf Oktagonu Ondřej Novotný, který všechny přítomné překvapil.

    „Rukavice, ať je koupí kdokoliv, patří promotérovi, protože je to ve smlouvě, kterou oni samozřejmě nečtou,“ řekl promotér.

    „Je to náš artefakt ze zápasu. Samozřejmě jednu si může každý nechat, případně jak se domluví, ale jedna od každého páru je naše. Dáváme to i do smluv, ale oni to nečtou, to není můj problém,“ dodal Novotný.

    Na Marpovi bylo jasně vidět, že s něčím takovým nepočítal. Po prohře s Karlosem Vémolou tak raper musel skousnout také nepříjemnost v podobě faktu, že utratil 50 tisíc za dvoje rukavice a domů si odnese maximálně jedny.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 14:35 středa 21. září 2022. Anketa je uzavřena.

    • Super
      49
    • Tvl
      20
    • Haha
      9
    • Sladký
      9
    • Cože
      8
    • Trapas
      2
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...