Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Marpo: Na Vémolu si věřím! Zápasit s ním mi zakázal Kareš. Bál se, že ho porazím

    Sebevědomí mu rozhodně nechybí! Raper Otakar Petřina (34), známý spíše jako Marpo, Expresu potvrdil, že nadále stojí o boxerský zápas s hvězdným MMA zápasníkem Karlosem Vémolou (34). Proč podle něj obávaný bijec svou výzvu stáhl?

    Před rokem vyprodaná O2 aréna sledovala boxerský duel, ve kterém se proti sobě postavili dva rapeři: Marpo a Rytmus. I přes dominantní vítězství Otakar Petřina na tento zážitek nevzpomíná zrovna pozitivně.

    „Byl to jeden z nejhezčích zážitků v životě, ale nevzpomínám na to rád. Naučil jsem se dobře boxovat, ale vůbec se to v tom zápase neprojevilo. Ve druhém kole jsem Rytmusovi trefil přední, a když jsem viděl, jak se lekl, tak mi totálně přepnul mozek a chtěl jsem ho akorát přizabít. Naháněl jsem ho jako kdysi na Spartě. Měl jsem na to, abych ho sekl ve druhém, ve třetím kole úplně bez problémů, ale to se mi totálně nepovedlo. Beru to jako selhání v hlavě,“ zavzpomínal na zápas Marpo, jenž se před lety stal vicemistrem České republiky v thaiboxu.

    Marpovi se příliš nezamlouvalo, že byl v zápase s Rytmusem považován za obrovského favorita a nikdo nepochyboval o tom, že zvítězí. Má totiž raději, když ho okolí podceňuje. Z toho důvodu by ho lákal případný boxerský zápas s MMA zápasníkem Karlosem Vémolou.

    Kareš mi Vémolu zakázal

    Vémola Marpa vyzval právě na zmíněném galavečeru v O2 aréně. Jako důvod uvedl, že se mu nelíbilo, když ho Marpo nazval nekomplexním zápasníkem. 

    Později ale bijec uvedl, že raper a bývalý thaiboxer pro něj není „legitimní fighter“, a svou výzvu stáhl. Tím pro něj celá věc skončila. Pro Marpa ale nikoliv. Zpěvák navíc cítí, že by v ringu měl slušnou šanci.

    „Nebyla by to žádná šaškárna. Mohl by to být pěkný zápas. Neměl by to se mnou jednoduché! On to moc dobře ví, vědí to i lidé okolo něj, ale všichni si ze mě dělají jen srandu. Mně to ale vůbec nevadí,“ říká Marpo, který Vémolu kvůli jeho lásce k penězům nazval „českým Conorem McGregorem“.

    „Já vím, že šanci stoprocentně mám. A věděl to i Petr Kareš (bývalý šéf organizace XFN), se kterým jsem o zápase s Vémolou jednal v lednu. Říkal mi, že mi Vémolu nedá, protože do Karlose investoval spoustu peněz, aby z něho byla hvězda, a když ho porazím, tak tím všechno zničím. Byla by to ostuda, kdyby se mnou prohrál,“ dodává Marpo.

    „On ví, že na tom boxersky není dobře, a vědí to všichni okolo něj. Dost často, když kolem sebe máte lidi a vy jim vyděláváte prachy, tak vám to upřímně neřeknou do očí,“ míní populární raper.

    Karlos Vémola o zápas s Marpem nestojí.

    Marpo také vyjádřil své nepochopení nad tím, že sám Vémola o zápas s ním nestojí.

    „Vždyť jsem pro něj totální potrava. Sám to řekl. Může dostat x milionů za zápas, seknout mě v prvním kole a jít domů. Nejjednodušší, co může mít,“ říká Marpo.

    Marpo si na Vémolu hodně věří.

    Podle rapera by nešlo o žádnou šaškárnu. Jediné vtipné by prý bylo předzápasové vážení. 

    „Moje fight váha je 76 kilogramů, on shodí do 84, ale druhý den má 95 kilo. Já do 84 nabírám a velmi silně,“ vysvětlil Marpo, který se svou kapelou TroubleGang v neděli v Lucerně pokřtil nové album Dva. Deska se nerodila vůbec lehce.

    Byl jsem šikanátor, co doma brečel

    „Trošku jsem zlenivěl, měl jsem krizi a byl jsem vypsaný. Nejde to už tak lehce. Bylo třeba to (album) udělat za měsíc a půl. Bylo to nejintenzivnější období historie kapely, ale podařilo se a myslím, že jsme udělali nejlepší desku,“ pravil raper, jehož pro skládání nových textů nejvíc inspiruje jeho vlastní život.

    Jedna z písní na novém albu se zabývá i šikanou. Marpo ale na základní škole nebyl ten, který by od svých spolužáků dostával „kouř“, ale stál na opačném břehu.

    „Byl jsem šikanátor, ale s dobrým srdcem. Když mi bylo sedm, vždycky jsem někoho ztloukl, že si se mnou nechtěl hrát. Večer jsem se u mámy rozbrečel a druhý den jsem se šel omluvit,“ svěřil se Marpo.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 14:09 středa 22. dubna 2020. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      88
    • Super
      82
    • Trapas
      66
    • Tvl
      50
    • Cože
      47
    • Sladký
      46