Hvězda z Tokia Vondroušová: Zásnuby s první láskou! Se Štěpánem randí od 15 let

Daří se jí nejen na kurtu, ale i v osobním životě! Tenistka Markéta Vondroušová (22), která z nedávné olympiády v Tokiu přivezla stříbrnou medaili, se zasnoubila s přítelem Štěpánem (24). Svou životní lásku poznala už v patnácti letech, teď si slíbili, že spolu zůstanou už navěky!

„My forever,“ napsala na svém instagramovém profilu hvězdná tenistka Markéta Vondroušová, která se na sociální síti také pochlubila zásnubním prstenem. Okamžitě se začaly množit gratulace od fanoušků i kolegyň z tenisového světa.

Se Štěpánem Šimkem, bývalým nadějným tenistou, jemuž slibně rozvíjející se kariéru překazily zdravotní problémy, Vondroušová začala randit už v patnácti letech.

Znají se už od dětství, působí jako dokonalý pár. Spojuje je nejenom láska k tenisu, ale poslouchají také stejnou hudbu a baví je stejné žánry filmů.

Markéta Vondroušová s přítelem Štěpánem

Přítel a největší fanoušek v jednom

Stříbrná medailistka z Tokia si ještě před pár lety své soukromí pečlivě střežila. Teď už ale pravidelně na svém profilu sdílí zamilované snímky se svým nastávajícím manželem, který je zároveň jejím největším fanouškem.

Štěpán pravidelně Markétu doprovází na turnajích. Kromě toho, že jí fandí v hledišti, se svou lásku snaží také udržovat v dobré náladě.

„Aby se cítila jako doma,“ popsal svou „funkci“ na turnajích před lety Šimek.

Štěpán Markétu pravidelně doprovází na turnajích.

Když Markéta válela na olympiádě a senzačně ničila jednu skvělou soupeřku za druhou, on jí držel palce a na dálku dodával potřebnou sílu, což tenistka dokázala náležitě ocenit.

Po vyhraném semifinále proti Ukrajince Elině Svitolinové (6:3, 6:1) Vondroušová vytáhla ze svého batohu mobil a poslala do Česka mamince i příteli Štěpánovi hlášku z filmu S tebou mě baví svět: „My vám ty medaile přivezeme!“

„Hrozně se tomu smáli,“ usmívala se tenisová hvězda, kterou experti považují za nástupkyni Petry Kvitové.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:05 čtvrtek 9. prosince 2021. Anketa je uzavřena.

  • 34
  • 5
  • 4
  • 2
  • 2
  • 1