Stříbrná hrdinka z Tokia Vondroušová: Ukázala sexy tělo v bikinách, fanoušci šílí!

Má za sebou sezonu snů. Teď se tenistka Markéta Vondroušová (22), která je experty považována za nástupkyni Petry Kvitové (31), vydala načerpat síly. V dovolenkovém ráji na Maledivách si užívá zaslouženého odpočinku, průzračně čistého moře a opuštěných pláží. Na sociální síti se stříbrná medailistka z Tokia pochlubila snímkem v bikinách a fanoušci byli z jejího těla úplně mimo! „Jsi bohyně,“ vzkazují někteří.

Talentovaná tenistka Markéta Vondroušová se naposledy na kurtu představila na turnaji Billie Jean King Cup, kde porazila Viktoriji Golubicovou 6:4, 6:2 a získala tak pro český tým důležitý bod.

Pak ale Barbora Krejčíková v souboji olympijských vítězek podlehla Belindě Bencicové a Kateřina Siniaková s Lucií Hradeckou následně ve dvou setech prohrály rozhodující čtyřhru. České tenistky tak vypadly ve čtvrtfinále. „Porazila nás skvělá Belinda Bencicová,“ konstatoval kapitán Petr Pála.

Na zklamání z turnaje se rodačka ze Sokolova rozhodla zapomenout v dovolenkovém ráji na Maledivách. 

Markéta Vondroušová si užívá dovolenou na Maledivách.

Svým fanouškům se na instagramovém profilu pochlubila několika snímky z pláže a okamžitě se dočkala komplimentů směrem ke své postavě. 

„Jsi krásná! Jsi bohyně,“ píší krásné Markétě ti největší obdivovatelé.

Markéta Vondroušová ukázala super tělo v plavkách.

Stříbro z Tokia a zásnuby s první láskou

Markéta Vondroušová má za sebou jinak pravděpodobně nejlepší sezonu v kariéře. Před olympiádou v Tokiu čelila velké kritice. Lidé jí vůbec nevěřili. Ona ale na hrách ukázala naplno svůj talent a vybojovala stříbrnou medaili!

„Hlavně jsem nechtěla hrát o třetí místo, protože brambora z olympiády je podle mě hrozná. Jsem moc ráda, že se mi to povedlo. Ať už to bude zlato, nebo stříbro, tak jenom to, že už budu na stupních vítězů, je fakt krásný,“ řekla po vyhraném semifinále dvaadvacetiletá tenistka, která bývá často označována za nástupkyni Petry Kvitové.

Markéta Vondroušová v Tokiu vybojovala stříbrnou medaili.

Markétě se daří nejen na kurtu, ale také v soukromém životě. Krátce po olympiádě se sympatická tenistka zasnoubila se svým přítelem Štěpánem.

Markéta Vondroušová se pochlubila prstýnkem.

„My forever,“ napsala na svém instagramovém profilu hvězdná tenistka Markéta Vondroušová, která se na sociální síti také pochlubila zásnubním prstenem.

Se Štěpánem Šimkem, bývalým nadějným tenistou, jemuž slibně rozvíjející se kariéru překazily zdravotní problémy, Vondroušová začala randit už v patnácti letech.

Znají se už od dětství, působí jako dokonalý pár. Spojuje je nejen láska k tenisu, ale poslouchají také stejnou hudbu a baví je stejné žánry filmů.

Markéta Vondroušová se svým přítelem

Štěpán pravidelně Markétu doprovází na turnajích. Kromě toho, že jí fandí v hledišti, se svou lásku snaží také udržovat v dobré náladě.

„Aby se cítila jako doma,“ popsal svou „funkci“ na turnajích před lety Šimek.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:44 pátek 11. března 2022. Anketa je uzavřena.

  • 12
  • 9
  • 4
  • 2
  • 1
  • 0