Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Poslední bezstarostné léto před smrtí: Takhle pařil Trončinský se slavnými kumpány na Mácháči

    Marek Trončinský si po divoké párty chladil hlavu ručníkem. | foto: Tilen Vajt/Pavel Dvořák

    Odešel milující táta, talentovaný sportovec, skvělý kamarád a taky pořádný bavič a pařmen! O víkendu české hokejové fanoušky rozesmutnila zpráva o nečekaném skonu bývalého reprezentačního obránce Marka Trončinského (†32). Údajně za jeho smrtí stály drogy! Šikovného obránce delší dobu trápily finanční problémy, na těžké chvíle se pokoušel zapomenout se sklenkou v ruce. Poslední bezstarostné léto oblíbený „Tronča“ prožil loni, kdy se slavnými hokejovými kumpány pařil na legendárním Mácháči.

    „Trondo, drž se tam nahoře, kamaráde,“ vyťukal v neděli odpoledne na Facebooku Jakub Voráček, jeden z nejlepších českých hokejistů současnosti.

    S Markem Trončinským, který nečekaně zemřel v noci ze soboty na neděli, ho pojilo silné pouto. 

    Důkazem budiž fakt, že „Tronča“ se loni v létě uskutečnil legendární výpravy hokejek na Mácháč, kam už dlouhé roky jezdí řádit jak Voráček, tak třeba bývalý reprezentační brankář Ondřej Pavelec.

    O zběsilých mejdanech českých hokejistů na Máchově jezeře se mluví už dlouhé roky. I přestože je většině z nich už přes třicet let, vydrží prý popíjet do ranních hodin několik dní v kuse.

    Loni v létě na partu slavných hokejistů na pláži Klůček narazili reportéři Expresu. Kromě Voráčka si tam sluníčka užíval již zmíněný Ondřej Pavelec, fotbalový pařmen Jan Blažek a právě Marek Trončinský.

    Jakub Voráček působil hodně unaveným dojmem.

    V tu dobu už za sebou měla skvadra slavných sportovců minimálně dvě divoké noci na legendárním Bílém kameni.

    Právě Trončinský působil na pláži nejvíce znaveným dojmem. V noci to nejspíše trochu přepískl na diskotéce a celou dobu si chladil hlavu mokrým ručníkem.

    Marek Trončinský si po divoké párty chladil hlavu ručníkem.

    Na hokejistech bylo vidět, že je předchozí dny společensky hodně vyčerpaly. Bývalý reprezentační brankář Ondřej Pavelec byl tak unavený, že se několik hodin nezvedl z pohodlného lehátka a užíval si pobyt ve stínu. A když už se zvedl, tak jen aby doplnil zásoby pitiva.

    Poznáváte muže v sombreru? Ano, správně, je to bývalý reprezentační brankář Ondřej Pavelec!

    Po zhruba desetihodinovém polehávání na pláži se výprava vedená Jakubem Voráčkem vydala na Bílý kámen, kde měli hokejisté pronajatou chatku bez sociálního zařízení.

    Těsně předtím než vyrazili „na kutě“, si Voráček a spol. zašli na poslední drink do tamní hospody v oblíbeném kempu. Tam klábosili u stolu, fotili se s fanoušky a brzy vyrazili do své chatky, protože je druhý den čekal odjezd domů.

    Redakci Expresu se poté podařilo zjistit, že hokejisté na Mácháči nebyli tak hodní, jak se z fotek zdá. Podle našeho zdroje měli způsobit potyčku, po které měli dostat zákaz vstupu na místní diskotéku.

    „První dva večery trávili na diskotéce Bílý kámen, kde vstoupili do potyčky s jinou skupinkou oslavujících. Důvod byl prostý a banální. Mělo jít o konflikt kvůli přítelkyni jednoho z návštěvníků,“ řekl Expresu zdroj.

    Kontaktovali jsme tehdy Ondřeje Pavelce i Radka Smoleňáka, který se několikadenního tahu zúčastnil také. Zatímco urostlý útočník na naši zprávu neodpověděl, Pavelec údajnou potyčku rázně vyvrátil.

    „Zdravím, vůbec k ničemu nedošlo a žádný problém nebyl a nikdo neměl nikam zákaz,“ napsal nám Pavelec. 

    Alkohol, gambling a drogy? Nejsem anděl, říkal o sobě Trončinský

    Co se Marka Trončinského týče, o něm se dlouhé roky tradovalo, že měl problémy se životosprávou. 

    Během své kariéry bojoval s nadváhou. Sám se nikdy netajil tím, že se rád napil. Poslední dobou se ale mluvilo také o tom, že ho trápí dluhy, údajně spadl do gamblingu a drog.

    „Nejsem anděl, to říkám na rovinu. Ale na druhou stranu dost věcí, co se o mně říká, je nafouknutých. Je jednoduché říct, že zase v něčem létá Trončinský… Ještě víc to všechno vnímá ale moje okolí, babičky to čtou, máma taky, táta,“ řekl hokejista nedávno pro iSport.cz.

    O tom, že Marek nebyl zrovna slušňáček, se rozepsal i jeho zdrcený tatínek Radek, který ale svého syna i tak nadevše miloval.

    „Byl to férový, citlivý chlap, který nebyl dokonalý, ale za mě to byl nejlepší syn, kterého už nikdy neuvidím,“ napsal na Facebooku Radek Trončinský, který ale konkrétní příčinu smrti nesdělil.

    Podle webu CNN Prima News hrály v nečekaném skonu dvaatřicetiletého sportovce roli drogy.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 12:28 čtvrtek 23. září 2021. Anketa je uzavřena.

    • Cože
      6
    • Sladký
      5
    • Tvl
      5
    • Super
      4
    • Haha
      4
    • Trapas
      4