Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Datel: Chci být králem Clashe! Luktuma ve hře nebyl, Bejr ať radši nechodí mezi lidi

    Mnozí mu dlouho vyčítali, že má strach z těžkých soupeřů a nikdy nepřijme nabídku na zápas, který by pro něj byl skutečnou výzvou. Influencer Marek „Datel“ Valášek si ale pro všechny pochybovače připravil překvapení. Na čtvrtém galavečeru Clash of the Stars byl oznámen jeho titulový zápas se Slovákem Tomášem Křižanem. „Chtěl jsem pořádnou výzvu, zápas s Luktumou se neřešil,“ sdělil Expresu Datel, jenž nevyloučil případnou další spolupráci s profesionálním MMA zápasníkem Michalem Kotalíkem.

    Sobotního turnaje Clash of the Stars IV v pražské hale O2 universum se zúčastnil i influencer Marek „Datel“ Valášek, který má na svém kontě zatím dvě vítězství na body a je považován za jednu z největších hvězd organizace.

    Dlouho mu bylo vyčítáno, že si vybírá lehčí soupeře, kteří nemají takové zkušenosti s bojovými sporty, a ani proti nim nijak nedominoval. Marka ale na pátém galavečeru bude čekat titulová bitva se Slovákem Tomášem „Dynamem“ Křižanem ze slovenské youtubové party Naked Bananas.

    Křižan na loňském galavečeru předvedl skvělý výkon a uškrtil českého influencera Geybna ve druhém kole. Mnozí pak Dynama označovali za aktuálně největší možnou výzvu pro Datla.

    „Bude to první titulový zápas v Clashi. Bude se bojovat o krále organizace,“ řekl Expresu Datel, který neočekává vyhrocené stare downy a válku ještě před vstupem do klece.

    „Nic proti sobě nemáme, z mé strany je to v pohodě. Půjdu do toho s klidnou hlavou,“ uvedl Valášek, který nevyloučil spolupráci se zápasníkem Oktagonu Michalem Kotalíkem.

    Marek Datel Valášek s partnerkou Bárou Stříteskou

    Luktuma nebyl ve hře, Bejr ať radši nechodí mezi lidi

    Ve spojitosti s Datlem se nedávno zmiňovali další minimálně dva možní soupeři. O zápas se hlásil tiktoker Luktuma i kontroverzní youtuber Aleš Bejr.

    „S Luktumou to spíše nebylo v řešení. Já řekl, že chci další zápas výzvu a Clash mi jako nejlepšího vybral Křižana. O Alešovi jsme se bavili, ale i promotéři řekli, že to teď nedává smysl. Pokud on i já vyhrajeme, třeba pak si to dáme,“ nastínil možnou budoucnost Datel.

    Marka jsme se také zeptali na nedávnou tiskovku Clashe, kde měl někdo (podle většiny lidí právě Bejr) útočit slzným plynem či pepřovým sprejem a zamořit tak celé horní patro klubu Duplex.

    „Jestli to byl Aleš, ani bych s ním ten zápas asi nechtěl. Jestli je tak nebezpečný, nechci se s ním někde objevovat a nechci, aby chodil mezi lidi. Pokud to byl on, neměl by být někde, kde jsou civilisté a normální lidé. Ohrožuje zdraví lidí,“ myslí si Datel.

    Marek „Datel“ Valášek

    Celý rozhovor si pusťte ve videu.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 13:14 středa 12. července 2023. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      19
    • Tvl
      16
    • Cože
      9
    • Super
      7
    • Haha
      7
    • Sladký
      5
    Vybrali jsme pro vás

    Hanychová vzpomíná na minulost. V Kozičce jsem poprvé otěhotněla, naštěstí je Kryšpín zdravý, řekla

    Agáta Hanychová zavzpomínala na dobu, kdy poprvé otěhotněla. Mělo k tomu dojít při jednom večírku v pražském baru...

    Katastrofa na Majálesu? Lidé se brodili bahnem, někteří interpreti nemohli vystoupit. Pořadatelé se omlouvají

    V sobotu se v Hradci Králové konal první letošní Majáles. Podle návštěvníků šlo ale o velkou katastrofu. Lidé se...