Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Muradov první zápas v UFC vyhrál a „experti“ šílí: Výhru ti koupil Mayweather!

    Dodržel slovo a do oktagonu i na veřejné vážení nastoupil se dvěma vlajkami. Jedna byla uzbecká, druhá česká. Zdá se, že některém českým fanouškům bojových sportů je ale úplně jedno, že populární uzbecký MMA zápasník Makhmud Muradov (29) má české srdce! Po jeho první výhře v prestižní organizaci UFC ho někteří „experti“ na sociálních sítích nepochopitelně obvinili z toho, že byl zápas zmanipulován!

    Bijec Muradov měl na přípravu pro premiéru v UFC necelé dva týdny. Vyfasoval navíc nepříjemného soupeře, Itala Alessia Di Chirica, jenž v minulosti porazil zkušeného českého bijce a dnes renomovaného trenéra Andrého Reinderse.

    Na takto těžkého soka ještě za svou kariéru Muradov dost možná nenarazil. Přesto ho dokázal porazit na body a připsal si tak první výhru v zámořské organizaci, do níž se před ním nedostal žádný jiný Uzbek.

    I přestože Muradov vždy říká, že Česká republika je jeho druhý domov, po jeho vítězství se na sociálních sítích vyrojilo mnoho rádoby expertů, kteří do světa hlásají, že Muradov vyhrál neprávem.

    „Z takového ukradeného vítězství bych radost neměl. Jak mi byl Ital na začátku nesympatický, teď ho lituji. Šel do zápasu, který nemohl vyhrát, jedině k. o. Rozhodčí to měli ošéfované, notičky byly jasné,“ nechal se na sociální síti slyšet „expert“ Roman Kejchal.

    A bohužel nebyl zdaleka sám.

    Výhru ti koupil Mayweather!

    Někteří jsou ještě větší konspirátoři (a šílenci) a tvrdí, že Muradovovi „koupil“ výhru fenomenální boxer Floyd Mayweather.

    „Jasná prohra, ale Floyd asi dobře zaplatil,“ píše jistý Jakub Košař.

    Makhmud Muradov s legendárním boxerem Floydem Mayweatherem

    Mayweather je totiž šéf a zakladatel The Money Teamu (TMT) a mezi jeho chráněnce patří právě Muradov, který je jediným MMA bijcem v této „stáji“.

    Před nedávnem vlivný boxer na sociální síti uvedl, že Muradov je nejlepším zápasníkem na světě. 

    Příspěvek měl ohromný ohlas po celém světě a nedlouho poté se Muradov konečně dostal do UFC. Nejspíše z toho důvodu mají někteří lidé pocit, že boxerská legenda „Machovi“ ušlapává cestičku.

    Floyd Mayweather je bývalý boxer a také šéf TMT, tedy týmu, za který kope Muradov.

    Opravdoví experti mají jasno: Muradov vyhrál právem!

    Realita je ale jiná. Muradov je skromný a pokorný sportovec, navíc ohromný dříč, jenž si vše rád odmaká sám. Nepotřebuje takovouto zákulisní pomoc. 

    Pro vítězství a úspěch udělá cokoliv a za svou povahu byl nyní náležitě odměněn.

    Byl to vyrovnaný zápas, podle skutečných expertů Muradov vyhrál právem. Těsně, ale zaslouženě.

    Důkazem budiž fakt, že ti opravdoví experti se shodují, že Muradov vyhrál zcela zaslouženě a rozhodnutí rozhodčích bylo správné.

    Ve třetím kole sice bylo vidět, že mu možná i kvůli extrémně krátké přípravě docházejí síly, ale první a druhé kolo byl lepší než jeho italský sok, a tím pádem v celkovém hodnocení zvítězil. Těsně, ale zvítězil.

    Muradov v premiérovém zápase v UFC zaválel.

    Místo aby čeští fanoušci byli hrdí, že když hokej a fotbal poslední dobou nestojí za nic, existuje sportovec, alespoň s českým srdcem, který sklízí úspěchy už i mezi MMA smetánkou, raději dělají všechno pro to, aby jeho úspěch co nejvíce znevážili.

    Naštěstí tito škarohlídi stojí proti významné přesile a „Mach“ si z jejich názorů vůbec nic nedělá.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 18:00 pondělí 27. ledna 2020. Anketa je uzavřena.

    • Super
      130
    • Trapas
      64
    • Haha
      61
    • Tvl
      60
    • Cože
      57
    • Sladký
      50