MMA zápasník Muradov: Dotáhl se na Mareše, pak přišlo obří zklamání

To je pech! MMA zápasník a přítel zpěvačky Moniky Bagárové (26) Makhmud Muradov (30) sotva stačil oslavit fakt, že jeho instagramový profil sleduje už milion lidí, a zdrtila ho nepříjemná zpráva. Uzbecký ranař s českým srdcem se nakazil koronavirem a přijde tak o životní zápas.

Populární MMA zápasník Makhmud Muradov zažívá smolný rok. Kvůli koronavirové pandemii, která už dlouhé měsíce ničí celý svět, přišel o dva domluvené zápasy v prestižní zámořské organizace UFC.

Původně měl změřit síly s Američanem Karlem Robersonem, pak přišla možnost atraktivního zápasu se zkušeným Polákem Jotkem. 

Z duelu bohužel sešlo, protože si polský bijec zlomil prst. Muradov nevěšel hlavu a začal se narychlo připravovat na Kevina Hollanda, svého dosud nejtěžšího soka, se kterým měl zápasit tento víkend na turnaji  UFC Fight Night 181 v americkém Las Vegas.

Ani tohoto zápasu se ale Muradov nedočká. Partner Moniky Bagárové totiž neprošel povinným předturnajovým testem na koronavirus.

„Bohužel vám musím vám říct špatnou zprávu. Můj zápas 31. října byl zrušen, měl jsem pozitivní test na covid-19,“ uvedl Muradov na svém instagramovém profilu s tím, že bližší podrobnosti uvede v následujících dnech.

Assalom Aleykum xayrli kun barchaga!
Afsuski, sizlarga noxush xabarni yetkazishimga to’g’ri kelmoqda. 31 oktyabrdagi jangim bekor qilindi, chunki COVID19 ga topshirgan testim ijobiy natijani ko’rsatdi. Hammasi Qodir Ollohning irodasi bilan! Alhamdulillah har qanday vaziyatda☝ qo'llab-quvvatlaganingiz uchun barchangizga rahmat
O'zingiz va yaqinlaringizni asrang.

———————————————————————————
Ассаламу Алейкум добрый день всем!
К сожалению должен вам сообщить плохую новость. Мой бой 31 октября отменён ,так как у меня положительный тест на COVID19. Все по воле Всевышнего! Альхамдулиллах в любом положении ☝ спасибо вам всем за вашу поддержку ✊
Берегите себя и своих близких.
———————————————————————————

Good day !
Unfortunately I have some bad news to tell you. My fight on October 31 was canceled because I tested positive for COVID19. All by the will of the Almighty! ☝ thank you all for your support ✊
Take care of yourself and your loved ones ✊

I would like to separately thank UFC and @mickmaynard2 for their help and support

@trailblaze2top good luck to you fight ✊
——————————————————————————-

Zdravím všechny!
Bohužel vám musím vám říct špatnou zprávu. Můj zapas 31. října byl zrušen, jsem měl pozitivní test na COVID19.
děkuji vám všem za vaši podporu moc toho vážím ✊
Víc vám řeknu během par dnů děkuji za pochopení.
—————————————————————————-

#ufc #cancel #cancelfight #alhamdulillah

29. října 2020 v 6:06, příspěvek archivován: 29. října 2020 v 9:43

Macha utěšoval i Mareš

Okamžitě se mu dostalo obří podpory od jeho fanoušků. Muradova se snažil utěšit například i známý moderátor Leoš Mareš, který v poslední době bojové sporty hodně sleduje.

„Je mi to moc líto, strašně jsme se těšili, ale velké zápasy ještě přijdou,“ vzkázal Machovi Mareš.

O Muradovi se dobře ví, že ke všem životním událostem, tedy i těm nepříjemným, přistupuje tak, že všechno má v životě nějaký smysl a z ničeho si nedělá velkou hlavu.

Když v nedávném rozhovoru pro Expres.cz přišla řeč například na to, že kvůli koronaviru dlouho neviděl své milované rodiče, Mach řekl: „Pánbůh měl jiné plány. Beru to tak, že se to mělo stát.“

Na celý rozhovor s Makhmudem Muradovem, který proběhl během první koronavirové vlny, se podívejte ve videu.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 17:38 neděle 28. února 2021. Anketa je uzavřena.

  • 23
  • 20
  • 20
  • 19
  • 18
  • 16