Fotbalistku vyrazili za nevhodná videa, tak začala s pornem. Teď chce zpět na trávník

Je jí dvaadvacet let, ale co do průšvihů v kariéře zdatně konkuruje třeba českému uličníkovi Martinu Feninovi. Krásná fotbalistka Madelene Wrightová dostala koncem loňského roku vyhazov z tradičního anglického klubu Charlton, a to kvůli nevhodným videím, která se dostala na internet. Namísto nového angažmá si začala vydělávat nahotou, teď ale hlásí: Jsem zpět v tréninku a chci novou smlouvu.

Madelene, jejíž největší předností je kulatý zadeček a široké boky, se tuze ráda baví životem. 

Loni to ale sexy fotbalistka trochu přepískla, na internetu se objevily záběry, kterak za volantem popíjí šampaňské a také jak z balonku inhaluje neznámou látku.

Madelene Wrightová

Vedení Charltonu, jehož mužský A-tým svého času hrával Premier League, bylo nekompromisní. Madelene zrušilo smlouvu a vyrazilo ji.

Zadeček má přímo ukázkový!

Že by se snažila očistit svoje jméno a přesvědčit jiný klub o svých kvalitách? Kdepak, vnadná blondýna si namísto toho založila profil na lechtivé platformě OnlyFans a začala tam předplatitelům za 33 liber, tedy přibližně tisíc korun měsíčně, dodávat exkluzivní obsah.

Madelene je krásná mladá dívka.

Nepochybně si tam Madelene vydělá pěkné peníze, jenže vůně trávníku a balon jí očividně začaly chybět. A tak podle serveru The Sun před pár dny znovu naskočila do tréninku.

Madelene v akci

„Zítra začínám znovu trénovat. Jsem nervózní, ale nadšená, že si zase nazuji kopačky,“ říká blondýna, která si vzala za cíl znovu získat profesionální smlouvu.

Madelene v bikinách

Snad na svoje fanoušky nezapomene, až bude zase hvězdou fotbalových hřišť. Na to nejlepší z jejího Instagramu se podívejte v galerii.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 21:14 pondělí 2. srpna 2021. Anketa je uzavřena.

  • 35
  • 15
  • 14
  • 6
  • 5
  • 5