Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Sparťanský modýlek Vácha: Má dítě s asistentkou Křetínského, zařídila mu luxus v béčku?

    Vácha si to prostě umí ošéfovat! | foto: Profimedia.cz

    Před pár lety byl fotbalista Lukáš Vácha (30) oporou pražské Sparty a stabilním členem národního týmu. V áčku nejslavnějšího českého klubu si už ale nekopne. Vedení s ním počítá do role jakéhosi lídra rezervního týmu, kde bude předávat zkušenosti mladým talentům. Pro mnoho jiných fotbalistů by to bylo velké ponížení, ale „Vašon“ z B mužstva neutíká. Zařídil si to tak, že má nakonec i důvod ke spokojenosti!

    Loni v listopadu se z Lukáše Váchy stal otec. Jeho krásná přítelkyně Kateřina mu porodila dceru Kristýnu. O Kateřině se v českých médiích psalo jen jako o zaryté fanynce pražské Sparty, která „modýlka“ Váchu dokázala konečně zkrotit. Jedna dost důležitá informace byla ale jaksi skryta.

    Kateřina do mateřské dovolené sedm let pracovala v Energetickém a průmyslovém holdingu, a. s., kde 94% podíl drží miliardář a majitel Sparty Daniel Křetínský.

    Na svém profilu na LinkedIn Kateřina uvádí, že dva roky ve firmě pracovala běžné úřednice a pak pět let působila na pozici výkonné asistentky šéfa představenstva. Tedy jako osobní sekretářka miliardáře Daniela Křetínského

    Lukáš Vácha s přítelkyní Kateřinou, která pracovala pro Křetínského.

    O miliardáři Danielu Křetínském se ví, že si své zaměstnance umí hýčkat. Kromě toho, že jim rád dá moc pěkné platy, jim také vyjde vstříc v osobních záležitostech. Jsou pro něj jako rodina.

    Začátkem roku se fotbalovými kuloáry šířila informace, že čerstvý otec Lukáš Vácha má dny ve Spartě sečteny a bude si muset hledat nové angažmá.

    Na jeho pozici byli minimálně tři lepší a mladší plejeři.

    Navzdory těmto spekulacím ale Vácha od Sparty v lednu dostal novou smlouvu. Mnoho fotbalových expertů tehdy kroutilo hlavou. 

    Výstřední středopolař neměl šanci se probít do sestavy, téměř všechny zápasy trávil buď na tribuně, nebo na lavičce.

    „Proč mu prodlužují smlouvu?“ ptali se i sparťanští fanoušci. Odpovědí je možná právě blízký vztah Váchovy přítelkyně s Danielem Křetínským.

    Lukáš Vácha už si za áčko Sparty nekopne. Vadit mu to ale nemusí.

    V minulosti Vácha ve Spartě pobíral něco málo přes půl milionu korun měsíčně. Tehdy byl ale opora a zástupce kapitána.

    Po podpisu nové smlouvy si podle informací Expresu lehce pohoršil, ale mezi ostatními hráči v rezervním týmu si i tak žije jako král.

    „Idea je taková, že by měl být lídrem kluků v béčku, protože naší ambicí je postup do druhé ligy. Ale máme dohodu, že když dostane lepší nabídku nebo bude chtít hrát na vyšší úrovni, tak vzhledem k tomu, co Lukáš pro Spartu odvedl, za něj nebudeme požadovat odstupné,“ řekl na adresu Váchy na nedávné tiskové konferenci Rosický.

    Bude se ale Váchovi ze Sparty vůbec chtít odejít, když tam má takový luxus? Peníze, které bere v letenském béčku, by mu v současné době nejspíše žádný ligový mančaft nenabídl.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 16:36 sobota 19. října 2019. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      65
    • Super
      41
    • Haha
      30
    • Sladký
      28
    • Tvl
      27
    • Cože
      25
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...