Nejzářivější zlato judisty Krpálka: Na Slavíka si přivedl sexy manželku Evu

Jako judista sbírá jeden cenný kov za druhým, ten největší poklad má ovšem Lukáš Krpálek doma. Řeč je o půvabné manželce Evě, kterou si vzal už v roce 2015, tedy v době, kdy ho ještě neznal zdaleka každý Čech. Olympijský medailista se obdařenou brunetou rád chlubí, a tak ji vyvedl i na galavečer Český slavík, kde předával jednu z cen.

Sympatický hromotluk je k nepřehlédnutí, manželka Eva mu ale značnou část pozornosti „krade“. 

Není třeba vysvětlovat proč. A už vůbec ne poté, co si na Českého slavíka vyrazila v červených šatech s hlubokým výstřihem.

Lukáš Krpálek s krásnou manželkou Evou

Krpálek si Evu vzal již před šesti lety. Pustil se tehdy tak trochu na tenký led, krásná bruneta je totiž dcerou rázného tenisového funkcionáře Iva Kaderky. 

Ačkoliv ve skutečnosti sbalila spíše ona jeho. Jak? Na jídlo!

„Když jsme spolu začínali a jel jsem na závody, soustředění, pokaždé jsem musel odjíždět s nějakou zásilkou. Měl jsem navařeno, napečeno. Když jsme spali u sebe, ráno jsem se probudil a měl na stole snídani,“ vysvětloval Krpálek v rozhovoru pro iSport.cz.

Lukáš Krpálek má v manželce Evě hotový poklad.

Teď je mu Eva oporou, podporuje ho při každém zápase. A na sociálních sítích, kde má sama nemálo fanoušků, vždy burcuje Čechy k tomu, aby jejímu milému fandili.

A v neposlední řadě mu je parťačkou při společenských událostech, na které je Lukáš Krpálek zván čím dál častěji. Jako třeba v létě na filmovém festivalu v Karlových Varech.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:47 středa 23. března 2022. Anketa je uzavřena.

  • 9
  • 9
  • 5
  • 3
  • 1
  • 1