Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Je ti horko? Jak dlouho nesmíš pít? Zlatá horečka! Vondráčková pomáhá Polívkovi s děláním váhy

    Běžně váží kolem metráku, v pátek ráno ale musí navážit 84,4 kilogramu, aby splnil stanovený váhový limit. Nadějný český bijec MMA Zdeněk Polívka, kterého už v sobotu čeká na turnaji Oktagon 44 v německém Oberhausenu zápas s nevyzpytatelným Khajevandem, má v těžkých chvílích naštěstí velkou oporu v přítelkyni Lucii Vondráčkové. Populární zpěvačka a herečka se už zřejmě stala právoplatným členem týmu a mladému zápasníkovi pomáhá se závěrečným děláním váhy. Zatímco je Zdeněk zabalený do horkých ručníků a peřin, ona ho uklidňuje svým hlasem a pak svému miláčkovi ohřívá vodu v konvici, již pak lije do vany. „Mučí mě,“ směje se Polívka.

    Organizace Oktagon MMA se opět vydává za hranice. V sobotu se uskuteční turnaj Oktagon 44 v německém městě Oberhausen. Jedním z hlavních taháků pro české fanoušky bude návrat talentovaného bijce Zdeňka Polívky, který se naposledy představil loni v říjnu na galavečeru ve Frankfurtu, kde prohrál na body se zkušeným Slovákem Pirátem Krištofičem.

    Nyní na Polívku čeká další velká výzva. Jeho soupeřem v Oberhausenu bude domácí bijec Hojat Khajevand, který se v Oktagonu uvedl dominantním vítězstvím nad Václavem Mikuláškem. Populárního „Babu Jagu“ uškrtil ve druhém kole technikou rear naked choke.

    Polívka od posledního zápasu změnil gym. Aktuálně se připravuje v pražské posilovně Gorila MMA pod vedením zkušeného trenéra Josefa Krále, který ho pochopitelně bude koučovat přímo v Německu. Členem výpravy je očividně i Polívkova partnerka, známá zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková.

    Bývalá manželka hokejisty Tomáše Plekance ještě nedávno neměla o bojových sportech ani ponětí. Nyní ale se Zdeňkem vše naplno prožívá a poprvé si také vyzkoušela, jaké to je, když její miláček dělá váhu.

    „Ještě 3,5 kilogramu. Už jsme blízko,“ informoval Polívka na Instagramu. Bijec také přidal krátké video, ve kterém je vidět, jak mu Vondráčková přilévá horkou vodu z konvice do vany. „Mučí mě. Všimněte si letmého úsměvu,“ vtipkoval zápasník, který má velmi osobitý smysl pro humor.

    Lucie Vondráčková pomáhá Zdeňkovi s děláním váhy.

    Lucie přitom na nahrávce vypadá velmi zděšeně a není se čemu divit. Polívka totiž běžně váží kolem 98 kilogramů. V pátek ráno během oficiálního vážení musí mít na váze 84,4 kilogramu, aby splnil limit pro střední váhu.

    Lucie Vondráčková pomáhá Zdeňkovi během shazování.

    Za krátkou dobu tak musel shodit 14 kilogramů a zejména poslední dny, kdy mladý zápasník kvůli odvodňování zastavil příjem vody a leží buď v horké vaně, nebo zabalený v dekách, působí velmi drasticky.

    „Jak se cítíš? Je ti horko? Je to, jako když máš horečku?“ ptá se Vondráčková ve videu svého přítele.

    Zdeněk Polívka shazuje z 98 kilogramů na 84.

    „Těším se na pátek dopoledne. Zlatá horečka, to se člověk aspoň může napít,“ reagoval Polívka, který se pak své lásky zeptal, zdali se stále ještě potí.

    „Jo, jsi mokrý na obličeji. Ještě čtyři minuty,“ sdělila mu Vondráčková, která ho pak svým hlasem uklidňovala.

    Zdeněk Polívka během shazování

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 7:56 pondělí 16. října 2023. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      38
    • Haha
      6
    • Sladký
      4
    • Super
      3
    • Cože
      3
    • Tvl
      3