Šafářová září jako sluníčko! Konečně je zdravá, už oznámila rozlučku

Vše zlé se začíná obracet k lepšímu, může si říkat česká tenistka Lucie Šafářová. Soudní tahanice jejího partnera se začíná alespoň částečně rozplétat, navíc ji konečně přestaly trápit zdravotní problémy, takže ji čeká dlouho chystané rozloučení s kariérou, a to přímo v Česku. A že šťastné období Lucce svědčí. Je z ní totiž čím dál větší kočka!

Nekončící soudní i mediální tahanice jejího partnera Tomáše Plekance a stále se opakující zdravotní problémy. Lucie Šafářová si malovala pohádkový konec kariéry, místo toho ale prožívala těžké životní období.

Tomu je ale nejspíš konec. Oblíbená tenistka může pomalu slavit na obou frontách, její partner se po skončení školního roku dočká návratu obou synů, navíc jsou definitivně zažehnány i patálie se zdravím. Cesta k velkolepé rozlučce na kurtu, jak Šafářová od začátku plánuje, je tedy otevřena.

„S radostí mohu oznámit, že budu na rozlučku s českými fanoušky hrát na turnaji v Praze, 29. dubna na Spartě!“ pozvala nadšená tenistka svoje fanoušky na blížící se WTA Prague Open.

Lucie Šafářová září jako sluníčko.

Poté, co jí plánovanou rozlučku překazil nejprve zánět šlachy v zápěstí a následně musela dokonce podstoupit operaci kvůli odstranění mandlí, už je nyní Šafářová zdravá jako rybička. A to se pochopitelně odráží i na jejím vzhledu.

Lucie Šafářová je prostě kočka.

Lucie přidala na Instagram k pozvánce na svůj poslední turnaj i několik fotek z tiskové konference. Pánové můžou bývalému hokejovému reprezentačnímu kapitánovi jen a jen závidět! 

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:23 čtvrtek 18. července 2019. Anketa je uzavřena.

  • 86
  • 58
  • 24
  • 14
  • 12
  • 11