Procházky, venčení pejska a polibky: Plekanec a Šafářová vypadají spokojeně

V utkání se jí sice nedařilo, ale hlavní je, že to funguje doma. Zamilovaná tenistka Lucie Šafářová strávila První máj s hokejistou Tomášem Plekancem. Jestli dvojici něco nelze upřít, pak je to zamilovanost, kterou jeden vůči druhému projevují třeba i během venčení psa Rockyho.

Na nedostatek podpory si Lucie Šafářová stěžovat rozhodně nemůže. I když na předmájovém zápase ve Stromovce prohrála, nic se nevyrovná milovanému člověku, který na vás čeká s otevřenou náručí!

Po utkání, jež muselo být prvně přerušeno pro padlou tmu, na tenistku čekal její přítel Tomáš Plekanec a společně odjeli na koloběžkách k novému domovu v Dejvicích, kde spolu žijí. Tam byli zachyceni, jak venčí psa Rockyho a dopřávají si dlouhou procházku.

Po chvíli na Lucii Šafářovou zřejmě dolehl smutek z prohry, naštěstí Tomáš Plekanec ví, jak se má jako gentleman zachovat. Svou milou přivinul na hruď a polibkem zahnal všechny chmury.

Po zápase pár sedl na koloběžky, doma se zastavil pro psa a vyrazil na procházku.

Naštěstí Tomáš Plekanec ví, jak utěšit ženu.

Středeční turnaj se tak pravděpodobně nezapíše do historie těch nejúspěšnějších, které Šafářová odehrála. Zato se zapíše jako První máj, kdy nepadla jen prázdná pusa pod beztak odkvetlou třešní, ale pusa, která má pro vztah jako takový smysl.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:21 pátek 30. srpna 2019. Anketa je uzavřena.

  • 157
  • 94
  • 33
  • 24
  • 22
  • 20