Messi a jeho kočka Antonella: Uháněl ji od šesti let, teď spolu mají tři syny

Všední starost každého vrcholového fotbalisty, tedy odhánění zlatokopek a nekonečné hledání té opravdové lásky, to Lionel Messi nezná. A to se včera stal už pošesté tím nejlepším z nejlepších. Na slavnostní udílení ceny Zlatý míč ho doprovodila překrásná manželka Antonella, která při něm stála v dobrém i zlém. Barcelonský útočník ji totiž začal uhánět už v dobách, kdy mu bylo pouhých šest let!

Tuhle lásku jen tak něco nezlomí. Kolem nejlepšího fotbalisty světa Lionela Messiho se musejí ženy slétávat jako vosy na bonbon, on je ale věrný svojí půvabné manželce Antonelle. Jeden druhého stále neomrzel, a to se znají už od předškolního věku!

Za onou kráskou, která ho i spolu se syny Thiagem a Mateem doprovodila na včerejší předávání ceny Zlatý míč, chodila barcelonská hvězda už v době, kdy bylo Antonelle pět let. Messi měl sice odjakživa pověst „stydlína“, který se vyhýbá pozornosti, zábrany ale v její přítomnosti prostě odhazoval.

Setkali se docela běžně, Antonella Roccuzzo je sestřenicí Messiho kamaráda z dětství. Běžné ale není, že se z dětské lásky vyklubal vztah na celý život.

Lionel Messi se svou krásnou rodinou

Není přesně jasné, v kolika letech spolu začali tvořit pár. Jisté je jen to, že už v roce 2008 se spolu poprvé oficiálně objevili na veřejnosti. Už rok předtím měl navíc Messi letět do rodného Rosaria uprostřed sezony proto, aby Antonellu utěšil po kamarádově smrti.

A v té době jeho hvězda teprve začínala stoupat.

Messi se svou Antonellou v roce 2012. Tehdy se jim narodil první syn Thiago.

Jestliže jejich vztah začal předtím, než se Messi do áčka Barcelony probojoval, dost možná při něm Antonella stála už v dobách, kdy se jeho život hroutil. Jako mladíček měl totiž vážné problémy s růstem, trpěl nedostatkem růstového hormonu a lékaři mu doporučovali skončit. Nakonec ho právě až katalánský klub zachránil a zaplatil nákladnou léčbu.

Nejlepší fotbalista světa Lionel Messi se svou krásnou manželkou Antonellou a dvěma syny

Dnes už jsou Lionel Messi a jeho Antonella šťastnou rodinkou. Vzali se v létě roku 2017 a mají spolu tři syny: Thiaga, Matea a ročního Cira. Dcerky se zatím ne a ne dočkat. 

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:00 středa 1. dubna 2020. Anketa je uzavřena.

  • 82
  • 56
  • 48
  • 45
  • 45
  • 44