Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Jak dostat Limberského do polepšovny? Tady je 5 rad pro největšího sígra fotbalu!

    David Limberský a jeho vrcholně arogantní gesto | foto: Profimedia.cz

    Chápe toho chlapa někdo? Celý národ se už několikrát pobavil nad tím, jak David Limberský dělá vylomeniny a on si i tak nedá pokoj...Fotbalový rebel tentokrát podle informací deníku Sport opustil po utkání s Libercem týmový hotel a vyrazil na noční tah, ze kterého se vrátil až ráno. Je dost možné, že tohle je pro bývalého reprezentanta v Plzni konečná, co s ním bude dál?

    Fotbalový obránce Viktorie Plzeň to zase přepískl, když po sobotním utkání s Libercem šel David Limberský nejspíše zapít nejhubenější možnou výhru svého týmu.

    Nejedná se o první případ, kdy tento fotbalový rebel pošpinil svým hloupým chováním jméno plzeňské Viktorky. Tohle už bylo prostě moc a v nejúspěšnějším tuzemském týmu posledních pěti let nad ním nejspíše už zlomili hůl! Co s tímto bohémem bude? Přinášíme vám několik možností, některé jsou reálné více, jiné zase méně.

    1) Návrat do Sparty

    Zdá se vám to neuvěřitelné? Před deseti lety byste také jistě neřekli, že pražskou Slavii by mohl trénovat zarytá Sparťan František Straka! I proto už je v českém fotbale možné naprosto vše. Zvlášť, když se spekuluje o tom, že Pavel Vrba od léta zamíří právě na Letnou!

    David Limberský takto reagoval na pokřiky fanoušků Sparty.

    Vezme si s sebou svého oblíbence, se kterým se potkal jak v Plzni, tak v reprezentaci? Pokud by se opravdu oba sešli na Spartě,tak příznivci nejúspěšnějšího českého klubu by nejspíše pukli vzteky. Limberský totiž fanouškům Sparty už dlouho pije krev, může za to nafilmovaná penalta z roku 2012.

    2) Za penězi do Číny

    Do penězi hojně zásobené země zamířil už sparťanský záložník Bořek Dočkal. Bude nejlepšího hráče české nejvyšší soutěže následovat i Limberský?

    Dočkal zamířil za pořádným balíkem do Číny, bude ho následovat „Limba“?

    Možné to je,přestupy do Číny jsou teď v kurzu a pokud si chce „Limba“ za sezonu vydělat peníze, které v Česku nedostane ani za pět let, pak je Čína tou nejlepší možnou destinací!

    3) Farma Plzně

    Farma plzeňské Viktorie je další variantou, kde by mohl teoreticky skončit fotbalový rebel David Limberský. Důvodů je hned několik.

    Například by zkušený obránce měl mnohem volnější režim a mohl by se věnovat svým aktivitám mimo fotbal. Navíc když by se bývalý reprezentant opil do němoty, tak by mu to v Domažlicích jistě odpustili.

    Rozloučí se trenér Pivarník v létě se svým bekem?

    Problémem asi budou finance, jelikož Limberský patří mezi nejlépe placené hráče v nejvyšší soutěži. A že by ho nadále platil jeho mateřský klub? Takhle hloupí snad v Plzni nejsou.

    4) Skončí jako Fenin

    Příběh Martina Fenina by měl být pomyslným „strašákem“ snad pro všechny začínající, ale i zkušené sportovce. Z nadějného kanonýra, který měl potenciál stát se hvězdou reprezentace, se stal neschopný flamendr, který plní první stránky novin.

    Martin Fenin se několikrát pokoušel restartovat kariéru, ale svůj talent nejspíše utopil v alkoholu. Je už jen stínem kdysi obávaného střelce a v současné chvíli by měl problém se prosadit i v třetí nejvyšší soutěži.

    Dopadne Limberský jako fotbalový zkrachovalec Martin Fenin?

    Narozdíl od Fenina je ale Limberský stále skvělý fotbalista, který když chce, tak patří mezi nejlepší krajní obránce v republice. Stejně se ale spoustu lidí nemůže zbavit toho pocitu, že blonďatý průšvihář měl fotbalové kvality na lepší kariéru. Limberský se například nikdy neprosadil v zahraničí, nebude toho v budoucnu litovat?

    5) Nehodí mu laso „Lavi“?

    Julius Lavický, fiktivní superposila třetiligového Vyšehradu, se o Davidu Limberském už několikrát vyjádřil. Nebyly to sice slova chvály, ale i tak je jisté, že Lavický o bývalém kapitánovi Plzně dobře ví a sleduje jeho kariéru s velkým nadšením!

    Dalo by se říct, že když představitel „Laviho“ Jakub Štáfek vymýšlel hlavní postavu seriálu Vyšehrad, tak hlavní předlohou pro vznik tohoto borce byl právě David Limberský. Lavický si od plzeňské ikony „vypůjčil“ hlášky, průšvihy i jeho inteligenci!

    David Limberský byl předlohou pro vznik seriálového Julia Lavického.

    „Lavi“ si v seriálu Vyšehrad už několikrát stěžoval na úroveň třetí ligy a svých spoluhráčů, tak třeba ho napadne stáhnout sebou ještě jiného rebela. Aspoň by měl s kým vyrážet na noční dobrodružství. To by se „Limbovi“ mohlo líbit ne?

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 17:28 pátek 14. července 2017. Anketa je uzavřena.

    • Super
      19
    • Trapas
      14
    • Haha
      10
    • Cože
      10
    • Sladký
      8
    • Tvl
      8