Ladislav Vízek: Vyplatili mi olympijský důchod. Na Vánoce se to hodí, manželka je dárečkový typ

Zatímco jemu by stačilo mít pod stromečkem sud plzeňského piva, který by pak s chutí narazil ve své hospodě, jeho manželka Simona (42) je z jiného těsta! „Je to dárečkový typ. Musí mít hodně balíčků, rozbalujeme dárky až do půlnoci,“ popsal Expresu Ladislav Vízek (66). Bývalý fotbalista se nám také svěřil s tím, že letos měl na nakupování dárků více peněz než obvykle. Proč?

„Letos to vypadá dobře, Ježíšek by mohl být veselý,“ řekl Expresu legendární fotbalista Ladislav Vízek, který se nám poté svěřil, že od Českého olympijského výboru dostal nečekanou prémii ve výši několik tisíc korun.

„Jde o odměny, které olympijský výbor posílá všem medailistům, kterým je nad 60 let. Je to příjemné, že pošlou pár tisíc těm, kteří udělali čest naší republice,“ říká ikona pražské Dukly.

Peníze navíc se Vízkovi před Vánoci rozhodně hodily. Jeho manželka Simona si prý potrpí na hodně dárečků pod stromečkem.

„Je to dárečkový typ. Musí mít pod stromečkem hodně balíčků. Rozbalujeme až do půlnoci. Jeden nebo dva dárky jsou dobré, ale pak to jsou samé kok*tiny,“ směje se bývalý československý reprezentant.

„Letos jsem musel koupit vysavač, nějaký pěkný. Radil jsem se o tom s Pavlínou (dcera, pozn. red.). Manželka chtěla nějaký komfortnější,“ dodal v předvánočním rozhovoru pro Expres.cz Vízek.

Z antivaxerů jsem už unavený

Bývalý skvělý útočník a dnes oblíbený glosátor se na Vánoce těší. Dobrou náladu mu ale kazí situace s covidem-19 a také chování některých odpůrců očkování.

„Jsem už unavený, vadí mi, že se lidé nenechávají očkovat, jsou hloupí a pak volají o pomoc. My jsme tedy národ... Nevěděl jsem, že tu bude tolik lidí proti. Bohužel jsou kolem mě i fotbalisté, kteří mi říkají, že covid je blbost, a nevěří imunologům,“ stěžuje si Vízek, který se o covidu-19 a očkování prý nejčastěji hádá s bývalým záložníkem pražské Slavie Jaroslavem Černým.

„To je rošťák. Úplný extremista. Kultura má Landu a sport má zase Jardu Černého. To je strašné. Ani mu to nevysvětlíte,“ říká Vízek, který se covidem-19 nakazil v březnu roku 2020 a prý dodnes cítí, jak ho nemoc poznamenala.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:19 pondělí 25. dubna 2022. Anketa je uzavřena.

  • 42
  • 19
  • 9
  • 6
  • 6
  • 2