Prohrála jsi mi všechny prachy! Zhrzení zoufalci sázkaři píší Kristýně Plíškové šílené zprávy

Kristýně Plíškové se na kurtu nedaří. Ani na šestý pokus se v této sezoně nedostala na okruhu WTA přes první kolo. Její nedělní prohra ve Štrasburku s Alizé Cornetovou měla ale nepříjemnou dohru. Tenistka se ihned stala terčem sprostých nadávek ze strany sázkařů.

Tenistce Kristýně Plíškové se na kurtu v posledních týdnech rozhodně nedaří a k lepším výkonům jí nepomáhají ani její fanoušci. I když takto se pánům, kteří jí píší po prohraných zápasech, říct nedá. Jde o sázkaře, kteří si svou zlost z prohraných peněz vylévají právě na pohledné tenistce. Ta se nyní rozhodla, že některé zprávy zveřejní.

„Ty pí*o česká, nestydíš se za svůj dnešní výkon proti Cornetové?“ napsal Plíškové jeden ze sázejících, jenž přidal další sprosťárny a vzkázal jí, že by ji už nikdy neměli pustit na kurt.

A nebyl sám. „Skoč do zdi, prosím,“ napsal jí další muž, který na ni vsadil. Ten ji nekontaktoval poprvé.

„Moc děkuji za dnešek, prohrály jste mi se sestrou všechny peníze, nevím, co mám teď dělat, asi se budu muset jít zabít. Děkuji, snad se budete mít hezky,“ napsal jí v srpnu 2019 stejný uživatel, který si, zdá se (a bohužel), sebevraždu rozmyslel.

A co na to říká Plíšková?

„Těch chudáků je víc, ale ten první mě docela zaujal. Ten druhý už se málem zabil, ale pořád na mě kouká dál,“ konstatovala Kristýna Plíšková, kterou nyní zajímá, jak získat zpátky potřebnou formu, aby se příště dostala přes zlomové první kolo.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 8:07 neděle 26. září 2021. Anketa je uzavřena.

  • 35
  • 16
  • 14
  • 10
  • 9
  • 8