Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Vémola z Londýna: Roušky tu nenosí, test na koronavirus mi neudělají a děti chodí do škol

    Od partnerky Lely Ceterové (30) a tříměsíční dcery Lili ho dělí tisíce kilometrů. Kvůli celosvětové pandemii koronaviru je více než reálné, že MMA zápasník Karlos „Terminátor“ Vémola (34) svou rodinu ještě dlouho neuvidí. Čechům z Londýna, kde se stará o syna Carlose Juniora, vzkazuje, aby si vážili toho, že můžou být doma se svými blízkými. V Anglii prý žádná opatření nejsou, děti chodí normálně do škol a roušky nikdo nenosí!

    Expresu se Vémola ještě před vypuknutím pandemie koronaviru svěřil, že odlétá do Londýna, kde zahájí přípravu na svůj další zápas v gymu London Shootfighters.

    „Minulý týden jsem měl poslední injekci a dostal jsem zelenou do plného tréninku, který začíná dnes. Odlétám do Londýna a začínám kemp do 6. června, kdy mám zápas v Bratislavě. Mám jít 93 (váhovou kategorii, pozn. red.). Mě nezajímají Kimball, Pešta... To jsou trojky, čtyřky, šestky. Mě zajímá, že Attila se mnou nechce zápasit. A to je číslo jedna. Číslo dvě je Němec (Timo Feucht). A já chci být číslo dvě, takže já chci toho Němce, abych Attilovi pořád dýchal na záda. Aby až se rozhodne jít zpět do klece, aby musel jít se mnou,“ poodhalil své plány Karlos.

    I přestože je Vémola podle svých slov zdravý, Londýn nemůže opustit, protože nechce ohrozit svou partnerku Lelu Ceterovou a tříměsíční dceru Lili, které na něj čekají v České republice. 

    Vémola se tak ocitl v dobrovolné londýnské karanténě.

    „Co já bych za to dal, kdybych mohl být doma s rodinou. Tady v Anglii žádná opatření nejsou, všechny obchoďáky, fitka a restaurace fungují dál a já si nerisknu, abych něco chytil, protože mi tady test na koronavirus nikdo neudělá. Já bych sedl do letadla, ale doma bych holky Lelu a Lilinku mohl případně nakazit,“ řekl MMA bijec ve videu, které umístil na svůj Instagram.

    „Radši se tady sám izoluju a budu makat. Z fitka pojedu rovnou domů a nějak to tady přečkám. Věřím, že když to zvládnu já, dáme to všichni společně a potom si aspoň budeme víc vážit takových všedních věcí, které jsme dřív brali jako samozřejmost,“ dodal Vémola, který na sociální síť přidal také krátké video z londýnského nákupního centra, kam šel na poštu.

    Když nasadím roušku, koukají na mě jako na zloděje

    „Všude davy lidí, chovají se, jako by se nic nedělo. Všichni bez roušky, já když si nasadím roušku, dívají se na mě jako na zloděje. Lidé tady nefungují, nestačím se divit. Fandím vám v Čechách, děláte to dobře, díky tomu, jak se chováte, máme nulovou úmrtnost. Jsem na vás hrdý! To, co se děje tady (v Londýně, pozn. red.), absolutně nechápu,“ říká na nahrávce Karlos.

    Podle nejnovějších zpráv je ve Velké Británii celkem přes 2600 osob nakažených koronavirem, 104 lidí nemoci podlehlo. 

    Česká republika má k dnešnímu dni 572 infikovaných, zatím nikdo nezemřel, několik lidí je ale ve vážném stavu v nemocnici.

    Zatímco britský premiér Boris Johnson pouze doporučil starším lidem a také občanům s respiračními problémy nechodit ven, česká vláda opět zpřísnila opatření a zavedla například zákaz vycházení bez roušek.

    O dalších nových opatřeních se dočtete ZDE.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 12:29 pátek 17. července 2020. Anketa je uzavřena.

    • Super
      81
    • Sladký
      50
    • Cože
      48
    • Tvl
      48
    • Trapas
      45
    • Haha
      42